Vigtigt opgør mod Odense

Vigtigt opgør mod Odense

HC Odense er modstanderen på lørdag i Tønderhal 2. Et fynsk hold der blot har vundet en 1.divisionskamp de seneste 10 måneder. Det var til gengæld også en vigtig sejr, da det var den sidste kamp inden Coronaen lukkede ned for al håndbold i foråret. Havde Odense tabt den kamp var de rykket ned. Også denne sæson er startet forfærdeligt for Odense, der egentlig har en rigtig god trup og det har betydet at de desværre måtte sige farvel til cheftræner Martin Hjotshøj. Efter trænerskiftet er det blevet til et flot uafgjort resultat mod Ajax og et lille nederlag i Otterup.

Odense er et hold der lukker rigtig mange mål ind, faktisk flere end nogen andre, men de er også blandt dem der scorer flest mål, i kontrast med TM Tønder der modsat er blandt dem der lukker færst mål ind og scorer færrest. Det skal derfor blive spændende, under hviket holds præmicer kampen bliver spillet.

I stillingen har Odense 2 point for to uafgjorte og 8 nederlag. TM Tønder har stadig 4 point for to sejre og syv nederlag. Mod Odense er vi nødt til at undgå de udfald vi indimellem har, så vi kommer til at halte bagefter. I første halvleg mod Skovbakken viste vi jo netop hvor gode vi er, når det kører for os, og vi skal spille godt i 60 minutter mod Odense, så de ikke får færten af point. På den måde kan vi lægge afstand til bund 3, men vi havner selv i bund 3 hvis vi taber til Odense.

Om kampen siger Jan Paulsen: – Odense ligger ligesom os i den tunge ende, så der venter et spændende opgør om vigtige point. Odense har et hold med fine spillere, der har spillet tætte kampe på det seneste, med et smalt nederlag på udebane mod Otterup og uafgjort hjemme mod Ajax. Vi skal tage de gode ting med fra sidste kamp mod Skovbakken, og lærer stadig fra kamp til kamp og træning til træning – hvor de unge spillere udvikler sig og gør det bedste de kan. Opskriften til kampen mod Odense, er at kæmpe i samtlige 60 min.