Vigtigt opgør på søndag i Hal 2

Vigtigt opgør på søndag i Hal 2

De to hold, TM Tønder og Århus HC kan næsten ikke ligge tættere på hinanden i tabellen. 15 point og en målforskel på plus 8, er kendsgerningerne for begge hold, men da TM Tønder har scoret et mål mere, og lukket et mål mere ind end Århus, er det os der indtager 5.pladsen og dem der ligger nummer 6. Det er små marginaler og det kan ligeledes være små marginaler, der afgør hvem der vinder søndagens kamp og kan indtage 5.pladsen, det næste stykke tid.

AHC kommer til Tønder med en god portion selvtillid efter deres seneste sejr over HCM, som var deres 4. sejr i træk, efter sejre over Odder, Række Mølle og FIF. Det er især hjemmesejren over HCM der giver genlyd og viser at AHC er på rette vej. På holdkortet finder vi tidligere TMT spillere Teis Horn Rasmussen og Mathias Møller og især sidstnævnte synes at være på vej til at finde storformen. Jens Fredgaard, Mads Christiansen og Jesper Meinby kommer med ligaerfaring og de kan vinde kampe, skulle det blive tæt til sidst. Så det ligner en stor mundfuld på søndag.

Omvendt har vi et TM Tønder hold der viser flotte præstationer hele vejen rundt. Bredden er enorm, vi har formået at få alle i spil og fremstår som et hold, alle har respekt for. Bundniveauet er højt og vi smider derfor ingen dumme point og spillerne har stor tillid til konceptet og hele projektet. Vi går ikke på banen med tanken om at det her er en gratis kamp, vi går altid på banen for at vinde, og det vil vi også udstråle mod Århus HC, søndag eftermiddag klokken 15.00.

Og kunne det ikke bare være lækkert om vi kunne slå sæsonrekorden og fylde hallen helt op på søndag. Vi kan ikke love noget, men det dufter af drama på søndag. De to hold er helt lige og vi tror at de står godt til hinanden. Det er to hold, der er tro mod eget koncept, så det bliver måske ikke så meget syv mod seks, offensivt forsvar eller andre former for indianer håndbold, men derimod bare en fremragende håndboldkamp. Det forventer vi, så kom og bak os op, på søndag klokken 15.00.