Vild kamp i vente

Vild kamp i vente

TM Tønder vandt en relativ sikker og helt fortjent 35-31 sejr i Otterup, da vi gæstede nordfyn den 30.oktober, men meget vand er løbet gennem åen siden da. Otterup lignede et af de hold der skulle spille om at undgå direkte nedrykning for bare en måned siden. Da februar så startede med et klart nederlag til HCM, somt et nederlag i Roskilde så det lidt skidt ud for fynboerne.

Dette er der dog rettet gevaldigt op på, med tre etmålssejre af de mere imponerende af slagsen. 36-35 hjemme mod Grindsted, 24-25 ude mod Ajax og 21-20 hjemme mod HØJ og pludselig ligger Otterup nummer 6 med 20 point og er dermed ikke umiddelbart i nedrykningsfare. Otterup er kendt for deres evne til at fighte til sidste sekund. De holder aldrig op med at slås og som modstander skal man passe på, at man ikke hopper med på den, for så bliver kampen spillet på deres præmisser.

Hvad TM Tønder gør klogt i, når Otterup er modstanderen på lørdag, ja der skal vi kigge på hvad vi gjorde i Jyllinge. Der skal fightes helt vildt i forsvaret og man skal være klar til at ofre sig for sidemanden og så skal der naturligvis løbes stærkt, når man får fingre i bolden. Det er nok i det etablerede angreb vi skal gøre den helt store forskel. Her må vi ikke begynde at lade dem slås med os, men spille med den fart som vi er så gode til. På den måde får vi åbnet for deres til tider stærke forsvar og får scoret de mål der skal til for at slå Otterup.

Der venter altså en fed og flot fight og nok knap så velpoleret håndboldspil på lørdag klokken 14.00 i Tønderhallerne. For at slå Otterup skal vi have fyldt hallen med ellevilde TMT fans, så vi kan få den fantastiske kulisse, som kan gøre den helt store forskel, for det er bidende nødvendigt at vi får stoppet deres sejrsrække og får de to point sat ind på vores konto. Sammen er vi stærke, vi håber at vi ses.