Westerholm: Vi skal holde fokus
Westerholm: Vi skal holde fokus
Westerholm: Vi skal holde fokus
Westerholm: Vi skal holde fokus

Westerholm: Vi skal holde fokus

Når der onsdag klokken 19:00 igen fløjtes op til ligakamp i Tønder Sport- og Fritidscenter, så venter der hjemmeholdet en vanskelig opgave, da modstanderen er formstærke TTH Holstebro.

Skrevet d. 13. december 2016 af
Flemming Sørensen
Westerholm: Vi skal holde fokus

TTH Holstebro kommer til Tønder med masser af selvtillid, da de har trukket sig sejrrigt ud af deres seneste fire kampe efter bl.a. at have besejret topholdet fra Aalborg og rivalerne fra Skjern. Med de fornemme resultater er TTH Holstebro kravlet op på ligaens 4.plads – èt point efter Skjern, som har oven i købet har spillet èn kamp mere end TTH.

Trods de seneste kampes flotte resultater, så har træner Patrick Westerholm i forberedelserne til kampen i Tønder, som sædvanlig forberedt sine spillere minutiøst på opgaverne. Det blir en kamp hvor Westerholm især har fokus på ikke at undervurdere hjemmeholdet og samtidig har respekt for det tryk hans spillere kan komme ud for, hvis TM Tønder fornemmer point:

”Vi har respekt for onsdagens opgave i Tønder. Godt nok er der stor forskel i tabellen, men TM Tønder har leveret gode resultater i sæsonen og på hjemmebanen er de en farlig modstander. Vi er ydmyg over for opgaven og må være 100 % klar på trykket fra tilskuerne og den intense stemning, som der kan blive i hallen når TM Tønder spiller. Mange af vores spillere har ikke før spillet i Tønder og jeg har brugt meget tid på at fortælle dem, hvordan hjemmebanen i Tønder kan være. TM Tønder har også dygtige unge spillere, der på forskellig vis har gjort det godt indtil nu. Derfor skal vi have kvalitet i både forsvar og angreb, vores forsvar skal stå kompakt i midtzonen og tage toppen af skuddet fra især bagspillerne Rune Schrøder, Nikolaj Endelait og Oliver Eggert”

TTH Holstebro startede sæsonen stærkt med storsejr over først Aarhus og dernæst hjemmesejren over TM Tønder. Efterfølgende var resultaterne i 888 ligaen noget svingende, men de seneste kampe har vist, at TTH Holstebro tilsyneladende har fået stabiliseret især deres forsvarsspil – og med en evne til at vinde de tætte kampe. Holdet har spillet rigtig mange kampe siden sommerferien, men vil gerne slutte godt af inden den lange pause som er på grund af VM.

”Vi har spillet rigtig mange kampe, og det er en lang proces at få et nyt hold spillet sammen. Derfor har resultaterne også været lidt svingende, men det er dog forløsende, når vi begynder at vinde de tætte kampe, som fx mod Skjern og Aalborg. Det giver spillerne selvtillid! Vi skylder dog også at levere stabile gode præstationer, efter vi i sæsonen har fejlet især i kampene mod Ribe/Esbjerg og Sønderjyske. I disse kampe havde vi ikke det rette fokus. Vores forsvar ser dog bedre og bedre ud. Det skal vi udnytte til også at være skarpere i contrafasen”, slutter Patrick Westerholm, der gælder sig til at komme til Tønder på onsdag.

Netop contrafasen kan blive en udfordring for TM Tønder på onsdag. TTH Holstebro har store profiler på fløjene ved henholdsvis Magnus Bramming og Kasper Kildelund. Førstnævnte har haft en forrygende sæson og er netop blevet udtaget til den bruttotrup, som er udtaget forud for VM, mens Kasper Kildelund er holdets topscorer i denne sæson. Trods en del udskiftninger i truppen, så råder sidste sæsons sølvvindere over et stærkt mandskab, som ud over de stærke fløjspillere har  profiler som den stærke stregspiller Vignir Svarvarsson, højreback Simon Birkefeldt og ikke mindst målmand Rasmus Lind. Sidstnævnte var i sidste runde var på ”rundens hold”. TTH Holstebros må fortsat undvære den stærke bagspiller Peter Balling, ligesom Jonas Porup er tvivlsom til opgøret på onsdag.

Vi glæder os til at tage mod TTH Holstebro, så kom i hallen onsdag den 14. december og vær med til at støtte TM Tønder mod vicemestrene. Med rette opbakning støtter vi drengene – og hvem ved, måske laver vi endnu en overraskelse?

Husk – sammen er vi stærke!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden