Wolle: Ajax bejler til 3.pladsen

Wolle: Ajax bejler til 3.pladsen

Bavnehøjhallen på stenbroen er et meget svært sted at spille, det har det altid været. I indeværende sæson har Ajax vundet 5 gange i egen hule, og kun tabt her, til Skive og Otterup. I forrige sæson fik TM Tønder da også kærligheden at føle lige netop her, da vi blev sendt hjem med et nederlag på 32-27. Lige nu ligger Ajax nummer 5, men med et par kampe i hånden kan de spille sig op på 3.pladsen.

– På søndag tager vi kampmæssigt hul på 2021, når vi møder AJAX København på udebane. Det omvendte opgør i Tønder endte med et nederlag på 19-23. AJAX er et stærkt mandskab og en kraftig bejler til 3.pladsen i rækken. Deres hold er kendetegnet ved en stærk defensiv og en knivskarp kontra, og når det først kører for dem, er det en maskine, der er svær at stoppe. Det fik ES Vendsyssel at mærke sidste weekend, hvor de måtte rejse hjem med et 20 måls nederlag, siger cheftræner Michael Wollesen.

TM Tønder spiller som sagt sin første kamp i 2021, mens Ajax allerede har været i kamp. Om dette er en fordel for den ene eller den anden skal være usagt, men som tingenes tilstand er, så er det jo sådan det er. TM Tønder har forstærket bagkæden hen over jul med den rutinerede back Troels Vejby Jørgensen, og det er et håb at det lige kan give det sidste, som holdet har manglet til sidst når kampene har skullet afgøres. Hvordan vi skal tackle en velspillende Ajax maskine har Wolle dette bud på.

– Vi skal lykkes med at kaste grus i deres maskineri, og vi skal have begrænset deres 2 helt store kreatører i form af Rasmus Graffe og Oliver Roepstorff. Magter vi denne opgave, så stiger muligheden for at hente 1 point eller 2. Vi har trænet godt de seneste 14 dage, og alle glæder sig til at komme i kamp igen.

Kampen spilles i København, uden tilskuere, på søndag klokken 14.00. Livestreames den vil i naturligvis høre nærmere på vores facebookside.