Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række
Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række
Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række
Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Wolle analyserer sæsonstarten

Skrevet d. 15. november 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen i Rækker Mølle stod holdet med bare tre point efter seks kampe. Efter en god mandagstræning spurgte vi lidt ind til Michael Wollesens tanker på dette tidspunkt af sæsonen:

“Jeg var egentlig mest skuffet over vores præstationer i hjemmekampene mod Skovbakken og FIF, og at vi ikke formåede at lukke kampen i Roskilde. Det var ikke så meget Rækker Mølle kampen. Jeg synes egentlig ikke vi spillede så dårligt der, da mødte vi bare et godt hold. Det var selvfølgelig skuffende pointmæssigt, men der var heller ikke mere panik end, at vi vidste at den her række er ekstrem jævnbyrdig i år, så hvis man ikke lige er der, eller er ramt af skader, så kan man tabe til alle. Vi er så kommet godt efter det efterfølgende med tre rigtig gode præstationer, hvor vi har styret kampene. Vi har ikke styret hele kampen, men på tidspunkter har vi fået overtaget og kørt relative sikre sejre hjem mod Grindsted, Odder og Århus” analyserer cheftræner Michael Wollesen.

En af de helt store forskelle, der har hævet præstationerne har været 5-1 forsvaret med Viktor Bergholt liggende ude foran, men hvad var tankerne hos cheftræneren med netop denne taktik:

“Specielt i kampene mod FIF og Skovbakken blev vi splittet lidt ad i vores 6-0 forsvar. Blev vi for flade, blev vi skudt ned og blev vi for offensive, tabte vi duellerne, især inde centralt i banen, så det gjaldt for os om at få afslutninger fra andre positioner. Desuden betød ændringen at vi ikke behøvede at skifte forsvar/angreb, da vi kunne dække op med de seks mand, der skulle spille angreb og få mere fart i spillet. Så det var tankerne omkring ændringen”.

På søndag gælder det så topholdet HØJ Håndbold, der rent pointmæssigt har haft en forrygende sæsonstart. Det har haltet lidt indimellem, men når kampene var slut, stod de alligevel med pointene. Opgaven er svær, men bestemt ikke umulig og de seneste to sæsoner har vi delt pointene i kampene mod HØJ.

“Det er ikke en umulig opgave, men vi må også anerkende at det er et vandvittigt godt hold vi møder. De har så mange strenge at spille på at det er helt vildt. Og vi er lidt ramt af skader hist og pist, Livio der først kan træne igen på torsdag, Thomas er ude og Troels er først så småt på vej tilbage, så vi er lidt ramt der. Jeg tror dog stadig på at hvis vi kan præstere tilsvarende, det vi har leveret på det seneste, så kan alt ske, velvidende at det bliver svært, men vi slog dem jo en ud af to kampe sidste år, så mulighederne er der bestemt”, slutter cheftræneren.

TM Tønder møder HØJ Håndbold på søndag klokken 15.00 i Tønderhal 2. Dørene åbnes klokken 14.15 og Fanzonen åbner dørene klokken 13.45. Sammen er vi stærke.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ny Cheftræner til TM Tønder Håndbold

TM Tønder Håndbold Elite har ansat ny cheftræner til klubbens mandskab...
1 uge siden

En stor tak til en rigtig klubmand.

Når indeværende sæson er færdigspillet, skal TM Tønder Håndbold have ny...
2 uger siden

Flot træningskamp i Skærbæk

Uden Jesper Redlefsen, langtidsskadede Jaris Tobeler og Livio Klausen, der spillede...
2 uger siden

TMT startede året med sejr

DHK Flensburg har med Claus Lyngsøe og Magnus Frisk Jensen på...
2 uger siden

Velkommen til 2023

2022 er fortid og det har overordnet set været et fint...
4 uger siden

Et kvart sekund fra sejren

Det var en topklar Thomas Clausen, der bankede 4 af de...
5 dage siden

TM Tønder møder bundholdet

Da TM Tønder sidst i september gæstede Roskilde var vi i...
2 dage siden

Revanche til gode

Når TM Tønder på søndag drager til Århus nord for at...
1 uge siden

De 22 hold til støtteturen

Kreditbanken Det Blå Gymnasium 1 Det Blå Gymnasium 2 Det Blå...
3 uger siden

Fælles gåtur på søndag

Så er det snart søndag og årets første store begivenhed skydes...
3 uger siden

Støtteturen slutter med fælles hygge

Husker du da vi for et år siden gik den sidste...
4 dage siden