Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen i Rækker Mølle stod holdet med bare tre point efter seks kampe. Efter en god mandagstræning spurgte vi lidt ind til Michael Wollesens tanker på dette tidspunkt af sæsonen:

“Jeg var egentlig mest skuffet over vores præstationer i hjemmekampene mod Skovbakken og FIF, og at vi ikke formåede at lukke kampen i Roskilde. Det var ikke så meget Rækker Mølle kampen. Jeg synes egentlig ikke vi spillede så dårligt der, da mødte vi bare et godt hold. Det var selvfølgelig skuffende pointmæssigt, men der var heller ikke mere panik end, at vi vidste at den her række er ekstrem jævnbyrdig i år, så hvis man ikke lige er der, eller er ramt af skader, så kan man tabe til alle. Vi er så kommet godt efter det efterfølgende med tre rigtig gode præstationer, hvor vi har styret kampene. Vi har ikke styret hele kampen, men på tidspunkter har vi fået overtaget og kørt relative sikre sejre hjem mod Grindsted, Odder og Århus” analyserer cheftræner Michael Wollesen.

En af de helt store forskelle, der har hævet præstationerne har været 5-1 forsvaret med Viktor Bergholt liggende ude foran, men hvad var tankerne hos cheftræneren med netop denne taktik:

“Specielt i kampene mod FIF og Skovbakken blev vi splittet lidt ad i vores 6-0 forsvar. Blev vi for flade, blev vi skudt ned og blev vi for offensive, tabte vi duellerne, især inde centralt i banen, så det gjaldt for os om at få afslutninger fra andre positioner. Desuden betød ændringen at vi ikke behøvede at skifte forsvar/angreb, da vi kunne dække op med de seks mand, der skulle spille angreb og få mere fart i spillet. Så det var tankerne omkring ændringen”.

På søndag gælder det så topholdet HØJ Håndbold, der rent pointmæssigt har haft en forrygende sæsonstart. Det har haltet lidt indimellem, men når kampene var slut, stod de alligevel med pointene. Opgaven er svær, men bestemt ikke umulig og de seneste to sæsoner har vi delt pointene i kampene mod HØJ.

“Det er ikke en umulig opgave, men vi må også anerkende at det er et vandvittigt godt hold vi møder. De har så mange strenge at spille på at det er helt vildt. Og vi er lidt ramt af skader hist og pist, Livio der først kan træne igen på torsdag, Thomas er ude og Troels er først så småt på vej tilbage, så vi er lidt ramt der. Jeg tror dog stadig på at hvis vi kan præstere tilsvarende, det vi har leveret på det seneste, så kan alt ske, velvidende at det bliver svært, men vi slog dem jo en ud af to kampe sidste år, så mulighederne er der bestemt”, slutter cheftræneren.

TM Tønder møder HØJ Håndbold på søndag klokken 15.00 i Tønderhal 2. Dørene åbnes klokken 14.15 og Fanzonen åbner dørene klokken 13.45. Sammen er vi stærke.