Wolle fortsætter i TMT

Wolle fortsætter i TMT

TM Tønder Håndbold har forlænget aftalen med cheftræner Michael Wollesen, som dermed fortsætter i klubben i den kommende sæson.

Det er meget glædeligt, at klubben har indgået en ny 1-årig aftale med cheftræner Michael Wollesen. Forlængelsen af aftalen glæder direktør i TM Tønder, Kim Wittenkamp:
”Vi er meget glade for, at det er lykkes at få Michael Wollesen som cheftræner for den kommende sæson. Michael overtog ansvaret for førsteholdet midt i den forgangne sæson, og han har gjort et flot arbejde i en turbulent sæson. Michael kender klubben rigtig godt, og har arbejdet med en del af spillerne, da de var U19-spillere, ligesom Michael i rollen som både assistenttræner og talentchef har opnået et stort kendskab til mange af spillerne i truppen. Michael er faglig dygtig, og nyder stor respekt blandt spillerne, hvorfra vi har fået meget positiv feedback. Michael er garant for at skabe en god træningskultur, og er dygtig til at udvikle spillerne individuelt, men også at udvikle holdet. Hans personlige og faglige kompetencer samt hans menneskelige egenskaber glæder vi os til fortsat at få glæde af i den kommende sæson. Vi ser Michael som en talentfuld træner, og vi er sikre på, at han er den rigtige til at udvikle spillerne i den trup, som vi er i gang med at sammensætte til sæson 2021/2022.”

Også Michael Wollesen glæder sig til at fortsætte opgaverne som cheftræner for klubbens herrehold i 1.division:
”Det har på mange måder været en anderledes og underlig sæson. At overtage et hold midt i sæsonen, som var fast forankret i et hierarki samt spilkoncept har været udfordrende. Vi har haft kniven for struben fra dag 1 i forhold til overlevelse i rækken. Det lykkedes os relativt hurtigt at skabe afstand til de 3 nederste hold, hvorefter vi fik meldingen om, at der ikke var mere at spille om. Det tog gassen af ballonen for alle hold, og når der samtidig ikke var nogle tilskuere at spille for, var det en svær mental opgave. Vi burde have haft flere point på kontoen, men præstationerne hertil har været for svingende.
Nu ser jeg frem til en ny sæson, hvor der er stor udskiftning i truppen. Jeg glæder mig til at opbygge et koncept ud fra den måde, jeg ønsker, TM Tønder skal spille på. Jeg synes, vi får en spændende trup med mange unge talentfulde spillere på vej frem i deres karriere, og lykkes det at krydre dette med noget rutine, ser det meget fornuftigt ud. Derudover handler det om, efter 2 turbulente sæsoner, at skabe kontinuitet og stabilitet både på og udenfor banen, hvis vi skal tilbage til den sjove halvdel af 1.division.
Slutteligt håber jeg, at vi fra den kommende sæson får Red Support samt alle andre tilskuere på lægterne igen, så vi kan skabe den intime og fantastiske stemning, som Tønder er kendt for.”

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, TM Tønder Håndbold Elite A/S