Wolle: Vi rykker sammen i bussen
Wolle: Vi rykker sammen i bussen
Wolle: Vi rykker sammen i bussen
Wolle: Vi rykker sammen i bussen

Wolle: Vi rykker sammen i bussen

Michael Wollesen anser Skovbakken som en svær modstander

Skrevet d. 15. november 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Jane R. Ohlsen, IN Foto Højer.
Wolle: Vi rykker sammen i bussen

Skovbakken tog fusen på mange da de besejrede Sydhavsøerne i første runde. Efter 4 kampe lå de endog på 1.pladsen, var kommet op med den gejst en oprykker har, inden de ramte tre nederlag i træk. Troede man at det nu var blevet hverdag tog man grueligt fejl. senest er det blevet til sejre mod Odense og Roskilde og “Bakken” ligger nu nummer 6 med en kamp til gode, da lokalopgøret mod HEI er udsat til næste uge. potientelt ligger Bakken dermed nummer 4, så det er et tophold der stempler ind i Tønderhold 2, lørdag klokken 14.00.

– De gør mange forskellige ting, især forsvarsmæssigt, siger Michael Wollesen om lørdagens modstander og fortsætter: De dækker 6-0, de dækker 5-1 og de dækker 3-3. De er rigtig gode til at stresse modstanderne. Angrebsmæssigt har de Tobias Jørgensen der spillede i Skive sidste år. Han er deres største profil, men ellers er holdet kendetegnende ved at de har gode spillere over det hele som ligger på niveau med hindanden.

Det har været en turbulent uge i TM Tønder siden holdet løb ind i et af de største nederlag i klubbens historie for bare en uge siden.

Nederlaget er folk kommet videre fra, men folk var selvfølgelig chokerede over nyheden i tirsdags, men nu rykker vi sammen i bussen og giver den en skalle, så vi kan komme ud af det her vi er i, slutter assistenttræneren.

Kom ned i hallen og støt holdet i Jan Paulsen debut som TMT træner. TM Tønder møder Skovbakken på lørdag klokken 14.00. Det er en super vigtig kamp for holdet, der gerne skulle holde snor i den bredde kreds af midterhold. Sammen er vi stærke og med en fyldt hal kan vore spillere levere store resultater, det er set før. Vi håber på din opbakning, vi er fightere i Vestenvind.

Wolle: Vi rykker sammen i bussenWolle: Vi rykker sammen i bussen

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden