Wolle: vi skal være fysisk stærke
Wolle: vi skal være fysisk stærke
Wolle: vi skal være fysisk stærke
Wolle: vi skal være fysisk stærke

Wolle: vi skal være fysisk stærke

Michael Wollesen ser TM Tønder med fysisk overlegenhed mod Roskilde.

Skrevet d. 20. september 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Jane R. Ohlsen, IN Foto Højer.
Wolle: vi skal være fysisk stærke

TM Tønder fik endeligt den tiltrængte sejr da HEI blev besejret med 10 mål i forrige runde. Dermed er vi på tavlen og med den selvtillid sejre giver tog holdet et stort skridt mod den vindermentalitet vi hele tiden arbejder på at få ind på holdet. Assistenttræner Michael Wollesen har et godt bud hvorfor det blev til en sikker sejr i Skæring:

– Først og fremmest dækker vi rigtigt godt op og vi spiller med den taktik vi har lagt, både i deres 6 mod 6 og især i deres 7 mod 6 som de spiller rigtig meget. Det havde vi forberedt os godt på og vi fik dem til at skyde hvor vi gerne ville, og så stod Trans jo også rigtig godt. Angrebsmæssigt synes jeg stadig vi lægger lag på, men det kan blive meget bedre. Nu fik vi ikke så mange etablerede angreb, for nogle af dem røg ned i tomt mål og vi scorede en del på kontra. Jeg synes at koncentrationen er rigtig god og vi bygger hele tiden lag på, så det er jo mega fedt.

På søndag klokken 14.00 venter Roskilde Håndbold i Tønderhal 2. Roskilde startede sæsonen i et oprykkeropgør mod FIF. Her fik de to vigtige spillere skadet og tabte 24-26. Siden er det blevet til nederlag på på 15 og 14 mål mod HØJ og Odense.

– Roskilde startede jo egentlig fint i første kamp og så har de jo fået stryg i de to sidste, så de er lidt ramt der, og så har de har fået deres to bedste spillere skadet. Det er et hold der ikke har så meget fysik, men de har rigtig meget fart. Vi skal være fysisk stærke og bruge den overlegenhed vi har der, plus at vi har en større bredde end dem. Det er lidt lige som mod HEI. Vi er et bedre hold, men vi skal også præstere for at vinde.

Kampen spilles på søndag klokken 14.00. Sammen er vi stærke, kom og bak os op.

Wolle: vi skal være fysisk stærkeWolle: vi skal være fysisk stærkeWolle: vi skal være fysisk stærkeWolle: vi skal være fysisk stærkeWolle: vi skal være fysisk stærkeWolle: vi skal være fysisk stærkeWolle: vi skal være fysisk stærkeWolle: vi skal være fysisk stærkeWolle: vi skal være fysisk stærke

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden