2.halvsæson indledes

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal en tur til Maribo, for at møde Team Sydhavsøerne (TSØ), der har en enorm drøm om at komme i ligaen. De har flere gange været i oprykningsspil, dog uden at være kommet i det forjættede land. TSØ anses som tophold, men paradoksalt nok ligger de kun en plads over os, med to point flere end os, så en TMT sejr i Maribo vil betyde at holdene er helt lige.

I den omvendte kamp spillede vi en fin, men ikke prangende kamp og tabte 24-29. TSØ’s hjemmebane anses som en af de absolut bedste i rækken, men paradoksalt nok har de kun vundet 2 og tabt 3 gange i egen hal i denne sæson. TMT har dermed hentet flere point på udebane end TSØ har hentet hjemme. I forrige weekend blev det til et 28-29 nederlag til Grindsted. Desuden har de tabt hjemme til Århus HC og HØJ. Der er dermed lagt op til en svær, men ikke ligefrem umulig opgave for TMT drengene, mod de fysisk stærke TSØ drenge.

Efter den flotte sejr over TMS Ringsted strutter vore drenge af selvtillid, men de ved også at der skal leveres på allerhøjeste niveau, skal der point med hjem fra Maribo. Forsvaret skal igen helt op på den helt store klinge og keeperne skal fortsætte det fornemme spil mellem stængerne. Det giver mulighed for nogle nemme mål, og dem bliver der brug for, for vi må regne med at mod TSØ med topscorer Nikolaj Jørgensen skal vi nok op og score omkring 30 mål, skal vi have point med hjem.

Kampen spilles på lørdag klokken 15.00 og du kan streame kampen fra Tophåndbold app’en.