3 I træk og et come-back
3 I træk og et come-back
3 I træk og et come-back
3 I træk og et come-back

3 I træk og et come-back

3.division sejrer videre i vores egen hal

Skrevet d. 22. november 2021 af
Kim Møller
3 I træk og et come-back

Det var egenlig en skam at der ikke var flere tilskuere i Tønderhal 2, end der var. For TM Tønders andethold i 3.division viste storspil af en anden verden og satte allerede tingene på plads i de første minutter. Det var en fornøjelse at se på. Cheftræner Brian Smiedemann fortæller:

– Det danske band The Mind of 99 synger om ”hurtige hænder” i en af deres sange – jeg kunne passende synge om hurtige fødder i stedet – for hold nu op hvor gik det stærkt i weekenden da vi besejrede Stenstrup i 3 division. Vi var presset på spillere, da vi havde afbud, samt at vores U19 selv spillede kamp, men jeg fik lov til at ”låne” 3 spillere fra 1 division ligesom jeg fik hidkaldt Lars ”hardhitter” Hemmsen – og jeg bøjer mig i støvet af taknemlighed for hjælpen.

– Mit kendskab til udeholdet var meget begrænset – men jeg tog en chance fra start, gik i offensivt forsvar med Lars Reinholdt på toppen og Rune Hinrichsen bagved – og det skulle vise sig at være det rigtig valg. For hold nu op hvor dækkede vi sublimt op  – de første 15 min kom gæsterne overhovedet ikke til fadet og stilling var på et tidspunkt 7-0 , 11-1. I angrebet styrede Nichlas Buch Christensen løjerne med hård hånd godt suppleret af Kasper Lydiksen, især Nichlas strøede om sig med assist til holdkammeraterne, det var virkelige en fornøjelse at se på. Efter ca. 16 min måtte Reinholdt lige have en pause, for han havde virkelig brændt igennem i forsvaret og så satte jeg den færøske virvelvind Sjürdur Olsen på toppen samt i bagkæden som venstre back, og der kan man tale om hurtige fødder. Han spillede super godt i begge ender af banen. Vi kunne fortjent gå til pause føring på 16-8.

– Der var ikke meget som skulle justeres i pausen , andet en at vi skulle bibeholde det høje koncentration niveau som vi havde i de første 20 min af første halvleg. Og jeg må sige at det blev der gjort – for vi udbyggede føring til 10 mål i løbet af de første 10 min og tillod overhovedet ikke gæsterne at komme ind i kampen. De forsøgte endda med 7 mod 6 spillet, mandsopdækning men lige lidt hjalp det – for de hurtige fødder på Niclas, Sjürdor og Kasper kunne gøre lige hvad det passede dem, og på stregen nød Rune Hinrichsen godt af dette med den ene frispilning efter den anden. Med ca. 12-13 min igen – lavede jeg om i vores forsvarsformation og gik tilbage i 6-0, dette for at give comeback til Lars Hemmsen – og det kan godt være at han ikke har rørt in bold i ca. 20 månederne, men forsvaret styrede han som han aldrig havde været væk. Dette var en fornøjelse at se ham sammen med Rune.

– Vi tillod os endda at brænde 4 straffekast , 5 100 % chancer i 2 halvleg – men i dag betyd det ikke noget og vi kunne køre en sikker sejr på 35-22 hjem. Jeg kan kun rose hele holdet for en helt igennem fantastisk hold indsats – det var virkelig en fornøjelse. Nu er vi med i den sjove ende – og kan med mere ro i maven gå ind til 3 svære udekampe inden vi går på juleferie. 

Målscore:

Kasper Lydiksen: 8

Sjudúr Olsen: 8

Niclas Buch Christiansen: 7

Rune Hinrichsen: 7

Michael Ibsen: 2

Lars Reinholdt: 2

Jonas Jægerlund: 1

Redninger:

Emil Mathiasen: 5 redninger

Silas Kellner: 5 redninger

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
3 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
6 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
2 dage siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
7 timer siden