Pressemeddelse: TM Tønder Håndbold

Anton stopper efter denne sæson

Højre fløj Anton Filtenborg stopper desværre i TM Tønder efter denne sæson.

Når sæson 2023/2024 er færdigspillet, bliver det samtidig et farvel til vores populære og vellidte højre fløj, Anton Filtenborg, der fra august 2024 skal påbegynde studierne til en videregående uddannelse i enten Odense eller Århus.

Anton Filtenborg har leveret en flot indsats i TM Tønder Håndbold. Og sportschef Steen Thomsen har derfor alene rosende ord i forhold til Antons personlighed og hans stærke indsats igennem de seneste 2½ sæson i den røde trøje:

”Anton Filtenborg kom til TM Tønder op til sæsonen 2021/2022, og fra dag 1 har han givet et godt indtryk i klubben. Derfor var vi også rigtig glade for, at han op til denne sæson forlængede aftalen i yderligere et år. Nu er tiden imidlertid kommet, hvor Anton skal til at studere og det kan han desværre ikke i vores lokalområde.

Anton har store håndboldmæssige og ikke mindst menneskelige og personlige egenskaber og kompetencer, hvilket gør ham til en særdeles vellidt spiller i truppen og populær blandt klubbens yngre spillere og fans. Ingen, der har mødt Anton, er i tvivl om, at han vil TM Tønder og alle omkring klubben.

I hans tid i TM Tønder har han gennemgået en meget positiv individuel udvikling som håndboldspiller, hvilket har været en fornøjelse at følge. Han er især blevet fysisk stærkere, og har udviklet både sit forsvars- og angrebsspil. Og ydermere er han i dag en virkelig dygtig og klog forsvarsspiller, som er i stand til at dække ”2’er”, hvilket har været meget værdifuldt for os.

Han har samtidig haft en stor betydning for den gode indstilling i truppen og til opgaverne under såvel kamp som træning, ligesom han med sit engagement i klubben har bidraget med meget positiv og vigtig læring. Det skal derfor heller ikke være nogen hemmelighed, at vi gerne havde set, at Anton var forblevet i Tønder i mange år endnu. Og vi har således haft mange drøftelser med Anton om, hvordan det evt. kunne muliggøres. Men geografi, kørselsafstand og studier har desværre ikke kunnet forenes.

På den ene side mister vi desværre såvel en dygtig håndboldspiller som en rigtig god, vellidt og vigtig person, hvilket vi alle – i truppen og omkring truppen – er rigtige kede af. Og på den anden side har vi alle stor forståelse for Anton valg om, at tiden nu er inde til at forfølge en uddannelse”.

Derfor kæmpe tak for din indsats – og vi har dig jo heldigvis nogle måneder endnu – og alt mulig held og lykke i fremtiden med studier og evt. håndbold.

Anton Filtenborg er glad for at være i TM Tønder, men tiden er kommet til nye udfordringer:

”Først og fremmest er jeg utrolig glad for min tid i TMT. Det her været 3 meget lærerige år, hvor jeg både har udviklet mig som håndboldspiller og som person. Derfor er jeg meget ærgerlig over at samarbejdet mellem klubben og jeg bliver nødt til at stoppe her.

Det skyldes, at jeg også har ambitioner om en karriere uden for håndboldverdenen. Klubben og jeg har undersøgt, hvorledes der var en mulighed om de to ting kunne kombineres. Det var desværre ikke en mulighed i mit tilfælde.

Jeg vil meget gerne sende en tak til de spillere, trænere, holdledere og andre roller i klubben, som jeg har samarbejdet gennem mine sæsoner i TMT. Derudover skal der lyde en kæmpe tak til de fans og frivillige der støtter holdet” slutter Anton Filtenborg”.

Er der spørgsmål til ovenstående så bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen på mobil 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold.

Galleri

Foto: Torben Lund
Anton stopper efter denne sæson
Anton stopper efter denne sæson
Anton stopper efter denne sæson
Anton stopper efter denne sæson
Anton stopper efter denne sæson
Anton stopper efter denne sæson
Anton stopper efter denne sæson