TM Tønder er lig med fyrtårn og fællesskab

Vi vil meget gerne være med til at sikre klubbens fremtid og håber at klubbens mission lykkes
Begge Hydro virksomheder er projekt 26 partner

Både Hydro Extrusion og Hydro Precision Tubing er partnere i TM Tønders Projekt 26 Partner

Der står Hydro på hele to partnerskaber i TM Tønders Projekt 26 Partner, hvor en række sponsorer har forpligtet sig til et længerevarende sponsorat. Hydro Extrusion med administrerende direktør Mette Boye Sørensen i spidsen står for det ene sponsorat, mens det andet tegnes af Ole Thisted, der er administrerende direktør for Hydro Precision Tubing. Og de to frontfigurer er enige om, at baggrunden for sponsoraterne er TM Tønders betydning for området:

”Det er vigtigt for hele det syd- og sønderjyske område at have et fyrtårn på det sportslige område som TM Tønder. Det er ikke kun en hal, men et fællesskab, som kan tiltrække unge. De unge bliver samlet op, har et sted at gå hen og får et fællesskab, som er meget vigtigt. De unge skal jo ud og studere, men de skal huske at komme hjem igen – og så er det vigtigt at de har et fællesskab at vende hjem til”, siger Mette Boye Sørensen.

Udover ønsket om at gøre området attraktivt for unge, er der flere årsager til Hydros støtte:

”Det er vigtigt for os, at vi bliver oplevet som en god nabo, der bidrager til lokalsamfundet og er en naturlig del af naboskabet. Vi vil meget gerne være med til at sikre klubbens fremtid og håber at klubbens mission lykkes, så TM Tønder rykker op i den bedste liga. Det kan bruges til at tiltrække både mennesker og miljø til det sønderjyske område”; siger Ole Thisted.

Udover Projekt 26 Partner sponserer Hydro også to spillere:

”Vi er glade for holdsport og det fællesskab det medfører både på banen og blandt tilskuerne. Det giver en oplevelse af sammenhold”, siger Ole Thisted.

Områdets udvikling er vigtig for de to direktører, der forsikrer, at Hydro fortsat satser på Tønder-egnen:

”Vi investerer lige nu kraftigt med henblik på at udbygge vores position i Sydjylland og vil fortsat bakke om lokalsamfundet og det gode naboskab”, siger Mette Boye Sørensen.