Bøg: Vi går mere på mål efter pausen

Bøg: Vi går mere på mål efter pausen

Da fem dårlige minutter ændrede 6-6 til 7-12 på scoretavlen i hjemmekampen mod Odder, blev der brug for Nick Bøg på banen og han kvitterede straks for tilliden og scorede til 8-12 og 10-13. Nick Bøg var i høj grad med til at vende billedet, allerede før pausen, og især efter pausen. Efter kampen var det da også en lettet Syd-Fynbo der kunne analysere søndagens kamp:

“Jeg synes egentlig vi kommer godt fra land, men vi løber ikke godt nok hjem og det får de scoret en del mål på. Til gengæld synes jeg at når vi så kommer hjem og står stationært, så har de rigtig svært ved at score på os. Vi har dennne her gode defensiv, som gør at vi får lagt afstand til dem, og det gode defensive spil tager vi med op i angrebsspillet. Og så synes jeg at vi går meget mere på mål efter pausen, hvor vi i 1.halvleg spiller lidt for meget sidelæns”.

Nick Bøg har bøvlet lidt med lysken og det har kostet på spilletiden. Det hele har dog set bedre ud på det seneste og han har virkelig vist prøver på sit talent. Mod Odder var der masser af spilletid og med 6 fuldtræffere blev han kampens topscorer:

“Jeg trækker alt det spilletid til mig som jeg kan. For mit vedkommende er det bare om at komme ind og klø på og det bar frugt i dag. Det er jeg selvfølgelig glad for, men igen, det er vores gode defensiv der skaber udgangspunktet i dag”.

På fredag drager Nick Bøg og resten af holdet til Rækker Mølle, hvor håbet er at der kan sættes yderligere to point på kontoen.