Buch: Ikke nogen nem kamp

Buch: Ikke nogen nem kamp

På søndag går turen til Roskilde, hvor oprykkerne fra 11. time, Roskilde Håndbold venter. Roskilde stod som nummer 3 på reserveholdslisten og rykkede sent op, da Ringsted vandt en sag i DHF og forblev i ligaen. Roskilde tog imod gaven selv om det kan være svært at få sat et slagkraftigt hold sammen på så kort tid, og allerede i første kamp, ude mod oprykningsfavoritterne fra HØJ, bed de godt fra sig. De fulgte så godt med at stillingen efter 45 minutter var 22-22. Til slut var HØJ dog bedre og vandt. Oliver Pedersen og Rasmus Hansen scorede henholdsvis 8 og 7 gange i den kamp.

Men hvad er det egentlig, Roskilde er gode til, det spurgte vi vores tidligere Roskildespiller Niclas Buch Christiansen om: – Jamen de er ikke så store, de er nogle små hurtige spillere, der kan skyde, de spiller med fart og står offensivt i forsvaret. Det er det vi kommer til at møde på søndag, svarer playmakeren.

Som oprykker kommer man ofte med meget gejst i den første del af sæsonen og det skaber ofte nogle uventede resultater, så spørgsmålet er om det er godt eller skidt at skulle møde Roskilde allerede nu: Det kan være både godt og skidt at møde et oprykkerhold. Roskilde er klar og kommer med fuld fart, siger således Niclas Buch Christiansen.

TM Tønder skal rejse sig efter at have smidt en solid føring mod Vendsyssel i første hjemmekamp, som trods alt gav et enkelt point efter en overtidsscoring af Jaris Tobeler. Hvad vi skal gøre bedre end i den kamp har Niclas naturligvis også et bud på: – I første halvleg skal vi jo score på vore store chancer, inklusive mig selv og efter pausen var det både kulissen, brændte chancer og i det hele tiden for mange fejl, vi sloges med.

Kampen spilles på søndag klokken 17.00 og holdet kan se frem til god opbakning fra Red Support. Lad os håbe at den første sejr kommer i hus, så vi står med tre point på kontoen efter to kampe. I så fald har det trods alt været en fin sæsonstart for det nye TMT hold.