Pressemeddelse: TM Tønder Håndbold

Casper Madsen stopper som assistenttræner

Med udgangen af denne sæson stopper Casper Madsen som assistenttræner for TM Tønders mandskab i 1. division. Casper Madsen tiltrådte i begyndelsen af denne sæson i rollen som assistenttræner, da komplikationer med hans knæ betød, at han ikke længere kunne træne og spille på 1. divisionsniveau. Efter en sæson som assistenttræner stopper Casper Madsen, da det tidsmæssigt ikke harmonerer med hans civile job.

Sportschef Steen Thomsen har været særdeles tilfreds med Casper Madsen i rollen som assistenttræner:
”Op til denne sæson kæmpede Casper med sit knæ, og trods utallige operationer og genoptræninger, var det ikke muligt at få styr på det drilske knæ. Derfor var vi meget glade for, at Casper takkede ja til tilbuddet om at træde ind i rollen som assistenttræner. Casper har udfyldt denne rolle særdeles godt, hvilket ikke mindst skyldes, at hans personlighed, ordentlighed og værdier er helt i top. Tilmed har Casper et godt “håndboldhoved”, hvor der er blik for både den enkelte spillers personlige udvikling, men også i kampsituationer, hvor han har været en god sparringspartner for cheftræner Lars Krarup. Ud over rollen på 1. division, så har Casper – qua hans lokale tilknytning og erfaring – været et meget vigtigt bindeled og repræsentant mellem den kultur og de værdier, vi står for som klub og de nye spillere som er kommet til klubben. Desværre har det ikke været mulig for Casper at fortsætte som assistenttræner, hvilket vi er meget kede af. Vi respekterer naturligvis hans beslutning og ud over en stor tak for indsatsen, så ønsker vi ham alt det bedste fremadrettet med den civile karriere hos en af vore vigtige sponsorer, Norsk Hydro. Samtidig har vi dog et stille håb, om at Casper bevarer forbindelsen til TM Tønder og dermed håndbolden. Personligt ser Steen Thomsen således gerne, at Casper vil videregive sin viden og sine erfaringer eksempelvis som ungdomstræner eller lignende i TM Tønder”

Casper Madsen har fået sin håndboldopvækst i Møgeltønder UIF, og senere TM Tønder Ungdom. Og som seniorspiller har han altid spillet i TM Tønder. Det er derfor vemodigt for Casper, at skulle stoppe med håndbolden.

”Jeg stopper mest af alt fordi arbejde og familielivet fylder mere og mere i hverdagen. Derfor har jeg måtte indse, at jeg ikke kan yde det jeg forventer af mig selv, og så bliver det både presset og utilfredsstillende. Jeg har været enormt glad for håndbolden – både som spiller og assistent, men der skal være tid og plads til også at kunne få en hverdag til at hænge sammen. Jeg vælger at ”stå af toget” nu, da jeg har kunne mærke, at tiden ikke er til at gøre som jeg gerne ville, så hellere stoppe mens overskuddet er der og man selv tager beslutningen. Jeg har været meget glad for at være assistent omkring 1. division. Jeg har nydt de mange gode oplevelser, og samtidig følt mig beæret over at få så stor en rolle i en forholdsvis tidlig alder. Jeg har lært enormt meget af Lars Krarup, som har vist mig stor tillid og ligeledes stillet krav – det har været spændende. Jeg vil fortsat være i hallen, og helt sikkert ærgre mig når Balsby får 2-minutter, eller Rune ikke bare flækker den i kassen. Tak til klubben for muligheden og tilliden. Tak til de folk, der har været med omkring holdet og naturligvis en stor tak til spillerne. Sidst så vil jeg savne de mange fans, der især i denne sæson talrigt har mødt frem både hjemme og ude – fantastisk opbakning”.

Er der spørgsmål til tilgangen af så bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen på mobil 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold.