Dårlig start koster igen

Endnu engang kom TM Tønder rigtig skidt fra start på hjemmebanen i Tønderhallerne. Uden ild i TMT øjnene kunne Odders forsvar og keeper nemt lukke ned for det der kom og efter 5 minutter stod der 1-5. Der måtte en timeout til, så vi ikke fik en katastrofestart, men det lykkedes ikke at vække spillerne for alvor og efter 12 minutter stod der 5-10, inden Odder med en god periode øgede til 7-15. Andreas Haagen fik ikke fat i noget i målet og Jonas Wilde måtte ind. Det hjalp en smule og ved pausen stod der 11-17. Odder havde alt for let ved at komme igennem vores forsvar, hvor der slet ikke blev tacklet af.

Alle der forventede at TM Tønder ville komme ind til 2.halvleg med 100 kilometer i timen må have været skuffede, for det skete slet ikke. Jonas Wilde tog dog godt fra i målet, men midtvejs i 2.halvleg var stillingen 16-23 og det så stadig håbløst ud. Odder begik rigtig mange straffekast, især på en godt fightende Jaris Tobeler og ved et af dem, hvor han blev skubbet i ryggen, fik han sendt bolden i hovedet på keeperen, der måtte forlade banen.

Dette var starten på et comeback fra TMT der nu havde nemmere ved at score, samtidig med at trætheden meldte sig hos modstanderne, der bare blev ved med at begå straffekast, som Kristoffer Vestergaard tog sig kærligt af med 8 mål på 9 forsøg. Det sidste af disse var 4 minutter før tid til en reducering til 26-27. Tilskuerne lugtede point, men det blev desværre det sidste mål til TMT, der måtte se gæsterne juble efter en sejr på 26-29.

Skal vi nå målsætningen for sæsonen, skal vi simpelthen spille bedre i de dårlige perioder og som minimum skal vi i hvert fald tage fat i forsvaret og få tacklet i de perioder. Vi begår ET straffekast og det var endda i den tynde ende. Det siger ret meget om det forsvarsspil vi leverede, lørdag eftermiddag mod Odder. Vi skal op på hesten igen, vi er måske ikke så gode til at være favoritter på hjemmebane. På lørdag skal vi til Skovbakken, som må tage favoritværdigheden i egen hal.

Kristoffer Vestergaard: 12 (8)