Damgaard: Kun et spørgsmål om sejrens størelse

Damgaard: Kun et spørgsmål om sejrens størelse

Da TM Tønder i søndags besejrede Odder i Spektrum Odder, var der flere der spillede en rigtig god kamp. Blandt dem var stregspillerne, der alle præsterede super godt i forsvaret. Mikkel Damgaard scorede 7 mål på 7 forsøg og Teis Horn scorede 6 på 7, da han ramte overliggeren en enkelt gang. Det var også en kamp hvor der blev spillet syv mod seks i rigtig store dele af kampen og derfor blev der rigtig meget spilletid til både Mikkel og Teis.

Det var da også en særdeles veltilfreds Mikkel Damgaard vi hev ud af omklædningsrummet efter kampen, så han lige kunne analysere dagens kamp: – Vi starter ud i seks mod seks og der bølger kampen frem og tilbage. Efter 10-12 minutter går vi i syv mod seks og så tager vi den bare lige så stille derfra. Resten af kampen er det kun et spørgsmål, hvor mange vi vinder med, sagde den store stregspiller.

Mikkel Damgaard scorede som skrevet 7 mål, hvilket bringer ham på på 23 mål for 15 kampe. Så kan man hurtigt regne ud at det var en af Mikkels bedre kampe rent angrebsmæssigt: – Ja min egen indsats i angrebet er bestemt godkendt, synes jeg. Jeg er rigtig tilfreds med at score 7 mål, det er jo ikke blevet til så mange i den her sæson, men jeg synes især vi står godt i forsvaret, for lagt nogle gode parader og giver Emil nogle gode betingelser i målet. Forsvaret fungerede rigtig godt og på tidspunkter stod vi endda med alle tre stregspillere dernede, slutter Mikkel Damgaard.