Dres går penge ind til TMT

Dres går penge ind til TMT

Andreas Schütt fylder om få måneder 80 år, men inden i er Dres langt fra så gammel, for her bor en ung mand der altid træder til når der skal ydes frivillig hjælp for TMT. Således meldte Dres sig selvfølgelig til da Støtteforeningen samlede et hold til TMT Støttetur, men Dres ville ikke nøjes med at gå lange ture, nej han ville også gerne samle penge ind til TMT på samme tid.

Derfor lavede Dres et facebookopslag, der lød som følger: – Kære venner på Facebook. Godt nytår til jer alle og lad os se fremad og forhåbentlig snart se lyset for ende af tunnellen. Jeg har besluttet at bruge noget min energi med at indgå i et projekt med TMT støtteklub, som kaldes STØTTE – SKRIDT. Vi er 10 hold tilmeldt og projektet kører fra 11.jan til 14. Febr. Jeg forventer at gå Ca 300 km =450000 skridt. Måske lidt flere. Jeg spørger nu om I har lyst til at give min. 25 øre pr. Km jeg går. Det vil koste jer 75 kr. I må også gerne give 5o øre, så vil det koste jer 150 kr. Pengene går selvfølgelig ubeskåret til TMT. SAMMEN ER VI STÆRKE. Personlig for mig vil det give masser af motion og for jer måske en lidt slankere Dres. Håber I vil se med velvilje på denne lille hilsen. Hvis I er med, sender I bare en hilsen med det evt beløb I vil støtte med, og når perioden er for bi, så hører I nærmere fra mig. HAV det godt derude og pas på jer selv. PS. Dagny har allerede sponsoreret.

Og straks væltede det ind med folk der ville støtte Dres med kilometerpenge og i alt tjener Dres over 15 kroner pr. gået kilometer til TMT. Det vil med andre ord sige at Dres går omkring 5000 kroner ind i den måned støtteturen varer. Vi sender naturligvis en KÆMPE krammer afsted til dig, Andreas Schütt.

What do you want to do ?

New mail