Emil Mathiasen stopper

Emil Mathiasen stopper

Målmand Emil Mathiasen stopper med udgangen af denne sæson i TM Tønder Håndbold for at studere i Århus.

Emil Mathiasen har i de seneste sæsoner spillet først ungdomshåndbold og i de sidste to sæsoner også seniorhåndbold i TM Tønder Håndbold. Emil fik debut på 1. divisionsholdet i sæsonen 2021/2022, og har i denne sæson været på kontrakt i klubben. Emil er en meget afholdt og loyal spiller i TMT. Som igennem de sidste sæsoner har gennemgået en rigtig god og fin udvikling.

Han har således ved flere lejligheder givet prøver på sine kompetencer og sit høje niveau. Et af flere eksempler herpå var pokalkampen mod ligaholdet fra Bjerringbro/Silkeborg, hvor TMT ikke mindst på grund af Emils meget flotte målmandsspil var meget tæt på skabe sensationen.

Sportschef Steen Thomsen roser den talentfulde målmand for en dedikeret og stærk indsats i klubben:
”Emil er en hårdtarbejdende, dedikeret og klog målmand, som især udmærker sig igennem sine evner til at ”læse” modstandernes skytter. Han besidder samtidig en ærgerrighed og brænder for at blive dygtigere. Allerede i forrige sæson var Emil med på 1. divisionsholdet, og i denne sæson har han givet såvel Jonas Wilde og Andreas Ejlersen kamp til og på stregen, og han har i denne sæson spillet 6 kampe på 1.divisionsholdet. Emil er altid klar til at give sit bidrag i holdets tjeneste. Han møder altid velforberedt op, og han er meget seriøs i tilgangen til opgaverne. Han er på alle måder en rigtig god fyr med en god personlighed, ligesom han er vellidt blandt alle i og omkring truppen. En spiller som Emil med en så god indstilling og personlighed, vil altid være velkommen i TMT også, når han en dag har færdiggjort sine studier i Århus. Vi ønsker Emil alt muligt held og lykke, samtidig med at vi siger ham tak for indsatsen i TM Tønder Håndbold”.

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil: 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold