En weekend med det sociale i fokus
En weekend med det sociale i fokus
En weekend med det sociale i fokus
En weekend med det sociale i fokus

En weekend med det sociale i fokus

Træningslejr på traktor, hest og i gocart

Skrevet d. 9. august 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Gammelby Action
En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i gode opgivelser med forskellige aktiviteter, som udfordrede spillerne på hver sin vis.

Casper Rahr Madsen fortæller her om opholdet:

Det hele startede fredag middag kl.14.00, hvor vi alle skulle mødes ud ved Gammelby Action til holdarrangement. Her stod det både på Go-Kart samt traktor ringridning, som selvfølgelig var en konkurrence blandt os spillere. Jeg selv havde set mig som stor favorit til ringridning, men det viste sig at være en langt større udfordring. Jeg fik ”kun” taget halvdelen af ringene og måtte desværre skuffe det ellers berygtede efternavn ”MADSEN” blandt ringridere. Men alt i alt var Gammelby Action et super godt indslag, hvor vi fik grinet både af og med hinanden samtidigt med vi konkurrerede.

Dernæst kørte vi videre til Enjoy Resorts Rømø, hvor vi blev indlogeret i ferieboligerne. Anderledes for de andre år, så boede vi denne gang alle sammen lige ved siden af hinanden. Det synes jeg faktisk var helt vildt godt, så var vi hele tiden tæt på alle. Men på Enjoy stod det først på lækker aftensmad i form af buffet, som for nogen af spillerne uden tvivl var weekendens store højdepunkt. Jeg fik ikke helt talt, hvor mange gang Tobias Balsby-Pedersen var oppe efter mad, men det så ud til han nød det. 😉

Efter god aftensmad skulle vi til at være lidt seriøse igen, da vi skulle have drøftet ting, såsom værdier, team- regler og kultur på holdet. Derefter havde aktivitetsudvalget et indslag på programmet, hvilket var bord-curling. Som traditionen tro, så var der naturligvis en chili på højkant til det tabende hold. Bølgerne gik noget højt, da turneringen først gik i gang og til den helt store overraskelse, så var det den eneste på holdet, som havde prøvet det før der enten i taberfinalen, nemlig Anton med sin makker Emil oppe imod Lars Muus og Rune S. Her trak Anton og Emil sig heldigt sejres rigt ud af kampen og derfor stod den på chili til Lars og Rune.

Lørdag stod på haltræning i Bredebro fra morgenstunden, hvor efter vi skulle videre ud til AT Udvikling, for at lege med heste. Og jeg må da blankt erkende, at det er langtid siden at jeg har set så mange drenge/mænd blive så små så hurtigt. Der var enkelte af os, som tidligere havde været med ud fra Anette og Jakob for at lege med hestene og vi vidste derfor nogenlunde, hvad det gik ud på. Det handlede primært om ens udstråling og evnen til at samarbejde med de forskellige heste. Det var primært en opgave i at kunne udstråle lederskab og kontrol over hesten imens pulsen for nogen af os bankede afsted på 220.

Efter endnu et godt og brugbart indslag ved AT Udvikling gik turen retur til Enjoy Resorts Rømø, hvor det afslappende wellness område ventede på os, som også var det sidste officielle arrangement på programmet denne dag.

Søndag stod primært på oprydning og ud-checking af Enjoy Resorts Rømø og videre til Toftlund, hvor vi skulle spille træningskamp mod Otterup. læs mere om den kamp her

Alt i alt en super god weekend, med mange sjove indslag hvor vi lærte hinanden meget bedre at kende i forskellige situationer.

En weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokus

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ny Cheftræner til TM Tønder Håndbold

TM Tønder Håndbold Elite har ansat ny cheftræner til klubbens mandskab...
3 uger siden

En stor tak til en rigtig klubmand.

Når indeværende sæson er færdigspillet, skal TM Tønder Håndbold have ny...
3 uger siden

Ny bagspiller til TMT

TM Tønder henter ny bagspiller til klubben fra den kommende sæsonstart....
3 dage siden

Fløj skifter til ligaklub

TM Tønder Håndbolds topscorer, Viktor Bergholt, stopper i klubben efter denne...
1 uge siden

Hylleberg stopper i TMT

Andreas Hylleberg stopper i klubben efter denne sæson. Når denne sæson...
3 dage siden

Flot træningskamp i Skærbæk

Uden Jesper Redlefsen, langtidsskadede Jaris Tobeler og Livio Klausen, der spillede...
4 uger siden

TMT 2 banker topholdet

De unge drenge på 3. div havde søndag besøg af rækkens...
1 uge siden

TMT startede året med sejr

DHK Flensburg har med Claus Lyngsøe og Magnus Frisk Jensen på...
4 uger siden

TM Tønder møder bundholdet

Da TM Tønder sidst i september gæstede Roskilde var vi i...
2 uger siden

Et kvart sekund fra sejren

Det var en topklar Thomas Clausen, der bankede 4 af de...
2 uger siden

Revanche til gode

Når TM Tønder på søndag drager til Århus nord for at...
3 uger siden

SMALT NEDERLAG I DET FYNSKE

Undertegnede havde sko med og den røde trøje var trukket over...
3 dage siden

Bøvlet opgave venter i København

TM Tønder skal på søndags opgave i København, nærmere betegnet i...
6 dage siden

Filtenborg: Trives bedst når jeg er tryg

Anton Filtenborg er i gang med for alvor at vise hvad...
1 uge siden

TMT nedkæmper Roskilde

TM Tønder spiller blændende når de er underdogs, især når modstanderne...
1 uge siden

TMT hiver besværligt point hjem

TM Tønder måtte søndag en tur til Frederiksberg, til en yderst...
3 dage siden

Støtteturen slutter med fælles hygge

Husker du da vi for et år siden gik den sidste...
2 uger siden