En weekend med det sociale i fokus
En weekend med det sociale i fokus
En weekend med det sociale i fokus
En weekend med det sociale i fokus

En weekend med det sociale i fokus

Træningslejr på traktor, hest og i gocart

Skrevet d. 9. august 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Gammelby Action
En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i gode opgivelser med forskellige aktiviteter, som udfordrede spillerne på hver sin vis.

Casper Rahr Madsen fortæller her om opholdet:

Det hele startede fredag middag kl.14.00, hvor vi alle skulle mødes ud ved Gammelby Action til holdarrangement. Her stod det både på Go-Kart samt traktor ringridning, som selvfølgelig var en konkurrence blandt os spillere. Jeg selv havde set mig som stor favorit til ringridning, men det viste sig at være en langt større udfordring. Jeg fik ”kun” taget halvdelen af ringene og måtte desværre skuffe det ellers berygtede efternavn ”MADSEN” blandt ringridere. Men alt i alt var Gammelby Action et super godt indslag, hvor vi fik grinet både af og med hinanden samtidigt med vi konkurrerede.

Dernæst kørte vi videre til Enjoy Resorts Rømø, hvor vi blev indlogeret i ferieboligerne. Anderledes for de andre år, så boede vi denne gang alle sammen lige ved siden af hinanden. Det synes jeg faktisk var helt vildt godt, så var vi hele tiden tæt på alle. Men på Enjoy stod det først på lækker aftensmad i form af buffet, som for nogen af spillerne uden tvivl var weekendens store højdepunkt. Jeg fik ikke helt talt, hvor mange gang Tobias Balsby-Pedersen var oppe efter mad, men det så ud til han nød det. 😉

Efter god aftensmad skulle vi til at være lidt seriøse igen, da vi skulle have drøftet ting, såsom værdier, team- regler og kultur på holdet. Derefter havde aktivitetsudvalget et indslag på programmet, hvilket var bord-curling. Som traditionen tro, så var der naturligvis en chili på højkant til det tabende hold. Bølgerne gik noget højt, da turneringen først gik i gang og til den helt store overraskelse, så var det den eneste på holdet, som havde prøvet det før der enten i taberfinalen, nemlig Anton med sin makker Emil oppe imod Lars Muus og Rune S. Her trak Anton og Emil sig heldigt sejres rigt ud af kampen og derfor stod den på chili til Lars og Rune.

Lørdag stod på haltræning i Bredebro fra morgenstunden, hvor efter vi skulle videre ud til AT Udvikling, for at lege med heste. Og jeg må da blankt erkende, at det er langtid siden at jeg har set så mange drenge/mænd blive så små så hurtigt. Der var enkelte af os, som tidligere havde været med ud fra Anette og Jakob for at lege med hestene og vi vidste derfor nogenlunde, hvad det gik ud på. Det handlede primært om ens udstråling og evnen til at samarbejde med de forskellige heste. Det var primært en opgave i at kunne udstråle lederskab og kontrol over hesten imens pulsen for nogen af os bankede afsted på 220.

Efter endnu et godt og brugbart indslag ved AT Udvikling gik turen retur til Enjoy Resorts Rømø, hvor det afslappende wellness område ventede på os, som også var det sidste officielle arrangement på programmet denne dag.

Søndag stod primært på oprydning og ud-checking af Enjoy Resorts Rømø og videre til Toftlund, hvor vi skulle spille træningskamp mod Otterup. læs mere om den kamp her

Alt i alt en super god weekend, med mange sjove indslag hvor vi lærte hinanden meget bedre at kende i forskellige situationer.

En weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokusEn weekend med det sociale i fokus

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

En tidligere spiller og assistenttræner, Søren Olsen, er fra næste kamp...
5 dage siden

Mads Langelund åbner sæsonen

En ny sæson står for døren og i TMT ønsker vi...
4 uger siden

U19 i 1.division i sikker stil

U19 drenge måtte lidt rundt i kommunen for at kvalificere sig...
3 uger siden

Holdets sejr

Skive startede med bolden, men det var TM Tønders Livio Klausen...
3 uger siden

Stor kamp i runde 1

1.division ser lidt stærkere ud i år, især toppen hvor fem...
4 uger siden

Udspillet

Når man scorer 30 mål er det oftest nok til en...
1 uge siden

Nederlag i sæsonåbner

Inden kampen vidste vi godt, at skal man slå Sydhavsøerne, skal...
3 uger siden

Fredag aften i Skive

Fredag aften klokken 19.30 fløjtes der op til TM Tønders kamp...
3 uger siden

Et tabt point

TM Tønder kom godt fra land og kunne bringe sig foran...
2 dage siden

En svær opgave

På søndag klokken 15.00 tager TM Tønder mod Skovbakken i Tønderhallerne....
2 uger siden

Livio: Vi forsvarer super godt

TM Tønder vandt 27-25 ude over liganedrykkerne fra Skive og det...
2 uger siden

TM Tønder hungrer efter sejr

Skal TM Tønder være med hvor det er sjovt, ja så...
4 dage siden

Stor nyhed fra Tophåndbold

I Tophåndbold appen er der længe blevet arbejdet på en løsning,...
4 uger siden

Lykkeliga deltager i indløb

Kommunens Lykkeligahold træner hver tirsdag i Toftlundhallen. Til TMTs kamp mod...
23 timer siden

Janes store erfaring sikrer de bedste billeder

De flotte portræt- og gruppebilleder, vi her i klubben bruger af...
4 uger siden