Endnu et år med ung fighter

Endnu et år med ung fighter

Klubben er i fuld gang med at sammensætte en stærk trup til den kommende sæson. Derfor er det meget glædeligt at kunne offentliggøre forlængelsen med Jaris Tobeler, der har forlænget kontrakten med TM Tønder Håndbold.

Op til sæson 2021/2022 kom den tyske ungdomslandsholdsspiller til TM Tønder fra HC Empor Rostock. Han er faldet rigtig godt til i klubben, og yder en god indsats til træning og i kamp. Derfor er cheftræner Michael Wollesen også glad for, at Jaris Tobeler har forlænget kontrakten med klubben til også at gælde den kommende sæson:
”Jeg er utrolig glad for, at Jaris har forlænget sin kontrakt. Han har, i sit første år i klubben, virkelig bevist sig på flere parametre. Først og fremmest er han en kæmpe holdspiller, der altid ofrer sig 100 % i holdets tjeneste. Han er dedikeret, hårdtarbejdende og skåner aldrig sig selv, uanset om det er til træning eller kamp. Derudover kan han bruges på flere positioner både i forsvaret og angrebet, og det gør ham ydermere til en vigtig brik. Udover dette har Jaris nogle lederegenskaber, som han ligeledes kan videreudvikle til gavn for ham selv og klubben”.

Den 21-årige venstrehåndede fløj og back, er glad for at være i Tønder og ser frem til endnu en sæson i den røde TMT-trøje:
”Jeg føler mig rigtig godt tilpas i Tønder og har tilpasset mig godt i år, både sportsligt og sprogligt. Derfor er jeg også overbevist om, at jeg kan bidrage endnu mere i den næste sæson, og ligeledes at vi som hold bliver endnu stærkere. I første omgang gælder det om, at slutte denne sæson rigtig godt, og så gøre det endnu bedre i sæson 2022/2023.”

Næste hjemmekamp for TM Tønder Håndbold er fredag den 25. februar klokken 19:30, hvor holdet spiller en meget vigtig hjemmekamp mod HEI Håndbold. Kom i hallen og støt vores hold.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold