Pressemeddelse: TM Tønder Håndbold

Farvel og tak til Libak

TM Tønder Håndbold siger efter denne sæson farvel til stregspiller Morten Libak. Han optræder således – for denne gang – en sidste gang i den ”Rødetrøje” i pokalkampen mod Fredericia tirsdag d. 30. april

TM Tønder Håndbold er vi i fuld gang med at fuldende truppen til den kommende sæson. Heldigvis er der god kontinuitet, så vi i den kommende sæson er forskånet for de mange udskiftninger. Dog stopper stregspiller Morten Libak i klubben med udgangen af denne sæson.

Sportschef Steen Thomsen giver Morten disse ord med på vejen:

”Morten kom til klubben ved årsskiftet fra Rækker Mølle, hvor han hurtig var klar til at hjælpe os i en situation, hvor vi pludselig måtte finde en løsning på stregspilspladsen. Morten har i den korte tid han har været i klubben vist sig som en rigtig god og dedikeret holdspiller, som løser de opgaver han stilles. Han er meget vellidt af alle på og omkring holdet, hvor han især udmærker sig ved sin seriøse og arbejdsomme tilgang til opgaverne. Hans personlighed har gjort, at han meget hurtigt og meget nemt blev en integreret del af truppen. Morten er i det hele en rigtig god person, der er kommet til TM Tønder med en god gejst og med ønsket om at udvikle sig både som person og som spiller. Morten har trænet godt, og taget kampen op med de øvrige stregspillere. Der skal således lyde en kæmpe tak til Morten for at træde til, da vi var pressede på ressourcer og samtidig vil vi ønske ham alt mulig held og lykke fremadrettet såvel inde som uden for håndboldbanen”

Er der spørgsmål til tilgangen af så bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen på mobil 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold.