Fejlene blev straffet

Det startede rigtigt godt i Tønderhal 2, lørdag eftermiddag. Forsvaret stod rigtig godt og Emil Mathiassen fik de afslutninger han gerne ville have. Dog udnyttede vi ikke selv de chancer vi fik godt nok, men førte dog 3-1 efter seks minutter. Er der noget man ikke skal gøre mod Skovbakkens hurtige spillere, så er det at lave tekniske fejl eller afslutte lige på deres målmand, for der afregnes straks i den anden ende og det var lige præcis hvad vi gjorde og så tog det halvlandet minut for gæsterne at bringe sig foran 3-4. Skovbakken var nu ovenpå og stille og roligt udbyggede de føringen til 7-13 efter tyve minutter. Det fortsatte halvlegen ud hvor der stod 13-19 ved pausen.

Der var straks mere tænding på TMT efter pausen. Andreas Hylleberg var kommet ind og det gav mere fart i spillet og mere skudstyrke. Det kunne bare ikke rigtig ses på tavlen, så Wolle tog timeout efter 40 minutter ved stillingen 18-24. Det hjalp og TMT begyndte at æde sig ind på Skovbakken. Ni minutter senere stod der således 25-26. Andras Hylleberg blev skadet i situationen omkring målet til 25-26 og det skulle blive kostbart. Kostbart blev det også at Skovbakken fik et straffekast der aldrig skulle have været dømt og da TMT brændte i det næste angreb og Skovbakken bragte sig på 25-28 så kampen ud til at skulle knække til modstandernes side. Det gjorde den og til sidst stod der 28-31 på tavlen og gæsterne kunne tage de to point med hjem.

De øvrige resultater i rækken flaskede sig dog ganske okay for TMT, der stadig har det hele i egne hænder.