Fløj skifter til ligaklub

Fløj skifter til ligaklub

TM Tønder Håndbolds topscorer, Viktor Bergholt, stopper i klubben efter denne sæson.

Op til denne sæson kom Victor Bergholt til TM Tønder fra ligaklubben Mors/Thy Håndbold. Det var på en to årig kontrakt, men Viktor havde dog muligheden for at stoppe, såfremt der kom et attraktivt tilbud. Det har Viktor – efter en forrygende sæson – fået, og vi må derfor sige farvel til ham efter sæsonen.

Sportschef Steen Thomsen er imponeret over Viktors udvikling i TM Tønder:
”Viktor er først og fremmest en fantastisk person – både på og udenfor banen. Han giver sig altid 100 % i træning og til kamp, mens han uden for de 20 x 40 meter har været en samlende spiller for truppen. Og han er ikke mindst en vinder, hvilket kommer til udtryk i hans tilgang til såvel træning som i kamp. Hertil kommer, at han til trods for sin unge alder også gerne tager ordet, når han føler han kan bidrage. Derfor havde vi også gerne set, at Viktor havde taget en sæson mere i TMT”

Viktor har indtil nu haft en flot sæson, hvor han pt er klubbens topscorer. Desuden har han spillet flot i det defensive, hvor han især i den fremskudte 1`er position, har været vigtig og dygtig.

Viktor har desværre ønsket at udnytte en option i sin kontrakt, og derfor stopper han med udgangen af denne sæson. Vi har meget at takke Viktor for, og ønsker ham samtidig alt mulig held og lykke med næste step i karrieren, ligesom vi ønsker Skjern Håndbold tillykke med at hente en af deres egne lokale drenge tilbage til Skjern. I TMT er vi både glade og stolte over at have kunne bidrage til, at både Viktor og Emil næste år er at finde i Skjern Bank Arena på samme tid”.

Viktor Bergholt udtaler:
”Jeg har været utrolig glad for min beslutning om at skifte her til Tønder i sin tid, og jeg har ikke fortrudt det et sekund. Alle folk, både i og omkring holdet og alle tilskuere og fans har bare gjort min tid i Tønder fantastisk. Jeg har fået en stor rolle og nok også større end jeg havde turde håbe på, og det har virkelig hjulpet på min udvikling hernede. En udvikling, som så også har gjort at jeg nu har fået en super god mulighed i en anden klub. Jeg vil gøre alt for at slutte denne sæson af bedst muligt og efterlade det bedste aftryk både på og udenfor banen hernede i Tønder, og give bare lidt af det tilbage som Tønder har givet til mig.”

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold