Flot spil – men ingen point

Der stod meget på spil, da TM Tønder tog imod Ajax København, lørdag eftermiddag. Og det kunne ses i starten, hvor Rasmus Mose godt nok scorede til 1-0, men herefter stod de tekniske fejl nærmest i kø og boldene blev smidt ud over sidelinien. Heldigvis leverede vi på topniveau i forsvaret og Jonas Wilde tog boldene. 8 minutter var spillet inden TMT scorede igen og det var til reduceringen 2-3. Rasmus Graffe var farligste mand hos Ajax, men da Anton Filtenborg blev sat ind for at dække ham på backen, fik vi fin styr på ham, halvlegen ud. Samme Anton kunne udligne til 5-5 efter 11 minutter og det var også ham der kunne bringe TMT foran med 9-7. Herfra kørte TMT som en velsmurt maskine og Jonas Wilde fortsatte sit høje niveau. 15-10 stod der således med godt to minutter til pausen. Vi havde bolden til sidst ved 15-11, spillede 7-6, brændte og forhindrede Ajax i at sende bolden i det tomme mål og gav dermed Ajax et udnødvendigt straffemål i overtiden.

Efter pausen havde Jonas Wilde det sværre. Forsvaret stod ellers godt og Ajax havde svært ved at komme til scoringer. Alt var lagt op til Graffe og Bjerre og det var egentligt fint. I angebet spillede vi os hele tiden til fine chancer og med to mål af Teis og et af Jaris kunne vi bringe os foran 18-14. Men de næste 11 minutter afsluttede vi bare ikke godt nok og gjorde Ajax’ keeper til verdens bedste. Heldigvis stod vi stadig godt i defensiven, men kunne ikke forhindre Ajax i at bringe sig foran 18-19. Herfra var det en helt lige kamp. Vi havde mange gode forsvarsaktioner, men det lykkedes hele tiden de rutinerede gæster af få frikast ud af situationerne, således at vi ikke blev belønnet for det gode forsvarsspil. Kampen afgørelse fandt først 13 sekunder før tid, da vi satsede hele butikken med offensivt forsvar og så fik Sjúrdur Olsen lov til at reducere til 25-26 i sidste sekund.

Et rigtigt ærgerligt og udnødvendigt nederlag, for vi var på alle måder det bedste hold, men manglede skarpheden i afslutningerne. Næste weekend går turen til Jyllinge, hvor vi må se om vi kan skabe en overraskelse mod HØJ.