Formstærke sjællænder bliver en hård nød at knække

Formstærke sjællænder bliver en hård nød

Efteråret 2023 var slet ikke nogen dans på roser for ambitiøse HØJ Håndbold, der bare VIL op i ligaen, og det kan ikke gå hurtigt nok. I alt blev 10 point tabt og der skulle kigges opad i tabellen, for at se top 3. Efter nederlag i Århus blev 2023 dog afsluttet med en sejr. Og det var startskudet på et 2024, der har været særdeles succesfyldt for HØJ, der har vundet de første seks kampe, ikke altid med strålende spil, men det har været nok til at vinde kampene. Forrige weekend måtte HØJ så nøjes med det ene point, med en 23-23 deler i Herning. HØJ Håndbold har dermed spillet sig op på en 3.plads, to point efter HCM og tre point efter Grindsted. Indbyrdes er de svagere end HCM, så med tre runder tilbage er de reelt tre point efter dem begge, så den direkte oprykning, når de næppe.

TM Tønder står dermed endnu engang over for en særdeles formstærk modstander. HØJ kæmper for pladsen i top 3, mens TM Tønder må indse at det er pladserne fem, seks og syv der kæmpes for. Dermed ikke sagt at vi bare skal have de tre sidste kampe overstået, der er trods alt stadig en målsætning at kæmpe for, og vore unge spillere rejser ikke til Jyllinge, bare for at få en kamp overstået. HØJ skal spille op til deres allerbedste for at slå TM Tønder, der er det hold der har tabt færrest point (fire) på udebane i denne sæson, og det kunne godt være et mål at bevare den status.

Så vi glæder os til kampen i Jyllinge, vi glæder os til den sædvanlige opbakning og vi vil med de dyder vi er så gode til, forsøge at kaste grus i HØJ maskineriet. Men nemt, det bliver det ikke.