Forstærket Rækker Mølle tager imod TM Tønder

Fredag går turen til Rækker Mølle

Lige som TM Tønder startede denne sæson fra scratch, så måtte Rækker Mølle også starte med en hel ny bagkæde. I det første opgør i Tønderhallerne var det tydeligt at TM Tønder var det bedre hold. Hurtigt kom vi foran med 8-3 og den føring smed vi aldrig. Efter pausen nåede vi op på 22-14, inden Rækker Mølle fik pyntet lidt på slutresultatet 29-24.

Rækker Mølle har nok set at der mangler lidt i bagkæden, for i julepausen har de hentet playmaker Magnus Kronborg i HCM. Kronborg der havde scoret 25(7) gange i efteråret har fået en fantastisk start i Rækker Mølle. I den første kamp i Køge scorede han 10 gange og fulgte op med 9 scoringer, hjemme mod FIF, samt 5 mål i nederlaget til netop HCM. Med 24(7) mål i tre kampe, er Kronborg netop blevet den profil som Rækker Mølle savnede og TM Tønders forsvar får noget at se til, skal der lukkes ned for ham.

Efter den hårdt tilkæmpede sejr mod Odder, har vi igen smagt sejrens sødme og vi drager mod Rækker Mølle med stor tro på egne evner, men også med visheden om at det er et væsentligt forstærket vestjysk hold, vi skal op imod. Det kræver først og fremmest at forsvaret når vanligt niveau og at vi ikke laver fejl i angrebsspillet, så vi får dumme kontramål imod os, for her har de i Jørgen Rasmussen en usvigelig sikker mand i den disciplin. Så fart i angrebsspillet, og hjælp til keeperne, så vi får de nødvendige redninger er nøgleordene i Rækker Mølle. Det bliver bestemt ikke nogen nem opgave.

TMT Red Support tager turen i stor bus og har reserveret 20 pladser til klubbens ungdomsspillere og deres trænere. De giver turen gratis for ungdomsholdene, ligesom børn og unge har fri entre i hallen. Tag endelig imod det fine tilbud fra vore fantastiske supportere, så vi kan få verdens bedste udebane opbakning. Sammen er vi stærke.

hold