HØJ ville det mest

TM Tønder kom godt fra start og trods bagud 3-1, fik vi svaret igen. Gode redninger fra Jonas Wilde og en bagkæde med Nikolajsen, Vestergaard og Thomas Clausen, der godt og grundigt skød hul på HØJ’s keeper. Efter 10 minutter førte vi således 6-7 og var i boldbesidelse, det så godt ud.

Fem HØJ mål i træk tog dog gassen af ballonen for TMT. Nu kunne man godt fornemme at HØJ havde rigtig meget at spille for, mens TMT ikke havde noget som helst på spil. Alt var halvhjertet, redningerne udeblev, forsvarsaktioner var der kun få af og i angrebet blev det for halvhjertet og pludselig stod der 20-10 på tavlen. Kun TMT Red Support kunne være deres indsats bekendt. Ved pausen stod der 22-13.

2.halvleg var trods alt lidt bedre, især fordi Jonas Wilde fik hevet de nødvendige redninger frem, men tættere på end minus ni mål kom vi aldrig, dertil var alt stadig for halvhjertet. TMT leverede en tam indsats og vi må forvente en trodsreaktion mod Otterup på søndag. Kampen sluttede 38-23 og det var fuldt fortjent, HØJ gjorde hvad der passede dem, uden at vi strittede imod.