Holdet bag holdet og ny assistenttræner
Holdet bag holdet og ny assistenttræner
Holdet bag holdet og ny assistenttræner
Holdet bag holdet og ny assistenttræner

Holdet bag holdet og ny assistenttræner

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Skrevet d. 14. juni 2021 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Holdet bag holdet og ny assistenttræner

Holdet bag holdet” fortsætter endnu en sæson og så har klubben ansat Casper Rahr Madsen som ny assistenttræner.

I slutningen af april måned forlængede cheftræner Michael Wollesen kontrakten med TM Tønder i yderligere en sæson. Nu er vi meget glade for at kunne meddele, at ”Holdet bag holdet” ligeledes også i næste sæson er omkring vores førsteholdstrup. Således er den sportslige stab igen en god blanding af meget rutinerede og dygtige folk, samt et par yngre og talentfulde personer.

Norbert Momsen fortsætter som fysioterapeut, sideløbende med at han driver klinikken ”Praxis für Physiotherapie, Osteopathie & Naturheilkunde” i Süderlügum. Han bliver således også i den kommende sæson assisteret af fysioterapeut Michael Jäger.

Rene` ”Nisse” Hansen fortsætter også som træner for målmændene, og ”Nisse” er således også at finde på bænken i den kommende sæson. Den ihærdige holdlederduo Frank Clausen og Ole Linnet har også sagt ja tak til endnu en sæson for TM Tønder Håndbold. At den sportslige stab er på plads, glæder direktør Kim Wittenkamp:
”Vi har rigtig dygtige og loyale folk omkring vores førsteholdstrup. Det er folk der bruger enormt meget tid, for at skabe de bedste betingelser for vores spillere. Betydningen af dygtige folk er enorm, og vi er meget glade for, at både sundhedsstaben, målmandstræneren og holdlederduoen er at finde i klubben i den kommende sæson.”

Som ny assistenttræner i den kommende sæson, er der et kendt ansigt, men for ham en ny position. Det er Casper Rahr Madsen, der i den kommende sæson skal assistere Michael Wollesen. Casper er normalt at finde på banen, men en operation i knæet har sat Casper ude af spillet i den kommende sæson. Han har tidligere været ungdomstræner i klubben, og vil gerne udvikle trænergerningen. Det glæder cheftræner Michael Wollesen:
”Desværre kommer Casper nok ikke til at spille i den kommende sæson, og han vil gerne udvikle sig som træner. Casper har et stærkt overblik, er taktisk dygtig og han ved hvad der kræves for at være med på dette niveau. Derfor er jeg rigtig glad for at kunne spare med Casper både til træningen samt før, under og efter kampene i den kommende sæson:”

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S

Holdet bag holdet og ny assistenttrænerHoldet bag holdet og ny assistenttrænerHoldet bag holdet og ny assistenttrænerHoldet bag holdet og ny assistenttrænerHoldet bag holdet og ny assistenttrænerHoldet bag holdet og ny assistenttrænerHoldet bag holdet og ny assistenttræner

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden