Hurtig fløj til TMT

Hurtig fløj til TMT

TM Tønder henter fra den kommende sæson den 22 årige venstre fløj, Kasper Skov, i 2. divisionsklubben Give HK.

Fra den kommende sæson kommer der ny speed på venstre fløj, når klubbens seneste nyerhvervelse Kasper Skov gør sin entre ́ på TM Tønders divisionshold. Kasper har gennem de seneste tre sæsoner spillet for Give HK i 2. division, og her har han udviklet sig til en af divisionens allerbedste fløjspillere, hvilket bl.a. har betydet, at Kasper er blandt de mest scorende venstrefløje i 2. division. En gammel kending af håndbolden i Tønder, Kedde, som i dag er sportschef i Give HK, giver da også Kasper de allerbedste anbefalinger med på vejen til Tønder.

Klubbens sportschef Steen Thomsen glæder sig over tilgangen af den nye venstre fløj:
”Kasper Skov har gennem de seneste tre sæsoner udviklet sig meget positivt i et rigtig godt håndboldmiljø i Give HK, og vi er meget glade for, at Kasper valgte TM Tønder for de kommende to sæsoner. Kaspers aktuelle spidskompetencer er høj speed og samtidig besidder han store kvaliteter i afslutningerne, hvor han især imponerer med stor springkraft og varierede afslutninger. Han er ligeledes en person der, også udenfor banen, er en gevinst. Han brænder for at blive dygtigere og er klar til at tage næste step i karrieren. Kasper kommer til et ungt træningsmiljø, hvor der bliver kamp om pladserne, og hvor vi glæder os til at være med til at udvikle ham – både som håndboldspiller og person.”

Kasper Skov ser frem til de nye udfordringer i den røde TMT-trøje:
”Efter 3 rigtig gode år i Give Håndbold klub er jeg nu klar til at tage skridtet videre i min karriere. Jeg har i Give HK fået muligheden for at udvikle mig meget i løbet af de sidste 3 år, og er nu klar til at give mig 100 % og få min håndboldrygsæk endnu mere fyldt op hos TM Tønder. Jeg har igennem hele forløbet haft en rigtig god dialog med Steen og Lars, som har sat mig ind i alt lige fra Tønders professionelle set up til alt det sociale ved klubben, og jeg er ikke det mindste i tvivl om, at jeg kommer til at blive rigtig glad for at være blevet en del af dette. Jeg har høje forventninger til TM Tønder – ligesom de omvendt også har høje forventninger til mig. Jeg har hørt meget godt om både deres set up samt træningsmiljøet, og noget af det jeg ser allermest frem til, er helt klart at møde holdet, som består af mange virkelig dygtige og unge spillere. Jeg tror vi kan lære rigtig meget af hinanden, både inde og udenfor håndboldbanen. Jeg glæder mig til at opleve stemningen i den berømte Hal 2 – mest af alt glæder jeg mig til at trække den røde trøje over hovedet og blive en del af holdet og TM Tønder”.

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil: 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold