Hylleberg stopper i TMT

Hylleberg stopper i TMT

Andreas Hylleberg stopper i klubben efter denne sæson. Når denne sæson er færdigspillet, stopper Andreas Hylleberg efter to år i TM Tønder Håndbold.

Andreas Hylleberg kom til klubben fra Ajax, forud for sæsonen 2021/2022. I denne sæson har Andreas spillet 14 kampe og scoret 24 mål.

Sportschef Steen Thomsen har været glad for samarbejdet med Hylleberg:
”Andreas har en god personlighed, og vi har haft et godt samarbejde. Desværre har han i dele af kontraktperioden været plaget af skader, hvilket har været medvirkende til, at Andreas i perioder ikke har kunne udvikle sit potentiale i fuldt omfang. Når Andreas har været skadesfri har han ved flere lejligheder vist sit store potentiale, senest var under kampen mod Skovbakken, hvor Andreas var en væsentlig faktor i det erobrede point. Vi ønsker Andreas alt mulig held og lykke fremadrettet.”

Om tiden i TM Tønder siger Andreas Hylleberg:
”Desværre har min tid i TM Tønder været ustabil pga en række skadesforløb. Derfor er det desværre ikke gået helt som håbet, og jeg har ikke fået den rolle, som jeg havde drømt om og håbet på. Det er ærgerligt, for jeg har været enormt glad for at bo i Tønder, og alle omkring TM Tønder Håndbold har været positive og imødekommende. Ligeledes har det været fedt med den opbakning, som vi oplever fra fanklubben og de øvrige tilskuere.”

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil: 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold