Jesper vender tilbage

Jesper vender tilbage

Comeback til lokal fløjspiller og afsked med to andre spillere. TM Tønder Håndbold er i fuld gang med at sammensætte truppen til næste sæson.

Selvom sæson 2020/2021 endnu ikke er afsluttet, så er TM Tønder Håndbold i fuld gang med at sammensætte truppen til den kommende sæson, hvor klubben igen skal tørne ud i 1.division.

Og der er en lokal spiller, der igen er kommet på kontrakt i klubben. TM Tønder Håndbold har skrevet kontrakt med venstre fløj Jesper Redlefsen, der tidligere har været en fast del af førsteholdstruppen.

Om kontrakten med Jesper Redlefsen siger direktør Kim Wittenkamp:
”Jesper måtte desværre inden denne sæson begyndte, stoppe med håndbolden, da en tidligere skade fortsat drillede ham. Nu er Jesper – via målrettet genoptræning – blevet sin skade kvit, og han er derfor indlemmet i truppen til den kommende sæson. Jesper er en lokal spiller, der arbejder hos en af vores hovedsponsorer PTI. Han er en talentfuld og ambitiøs spiller, der har stærke kompetencer som venstre fløj, hvor han både dækker godt op i forsvaret og angrebsmæssigt har en høj scoringsprocent. Det bliver godt at få Jesper med tilbage i truppen”.

Ved sæsonens afslutning tager klubben også afsked med målmand Simon Egtved og bagspiller Anders Sell. Om de to spillere siger Kim Wittenkamp:
”Simon Egtved har vi haft lejet af Sønderjyske, og vi har været meget tilfredse med Simons præstationer – både til træning og kamp. Simon er et stort målmandstalent, og han har både personligt og spillemæssigt udviklet sig meget positivt i TM Tønder.
Efter gensidig aftale, er vi blevet enige med Anders Sell om at stoppe samarbejdet et år før tid. Anders er en rigtig god fyr, som har en god indstilling til opgaverne. Desværre er det ikke lykkes at få løst hans potentiale, og i fællesskab med Anders er vi blevet enige om at stoppe samarbejdet.
Fra klubbens side vil vi gerne takke de to spillere for indsatsen i TM Tønder, og samtidig ønske begge held og lykke med de fremtidige opgaver”.

Er der spørgsmål til ovenstående, er man velkommen til at kontakte Direktør Kim Wittenkamp på telefon 42 15 69 96

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S

Galleri

Jesper vender tilbage