Kæmpe udfordring venter i Herning

Kæmpe udfordring venter

TM Tønder står fredag aften over for en kæmpe udfordring i Herning, når liganedrykkerne fra HC Midtjylland skal forsøges nedkæmpet. Lad os bare tage et kig på statistikkerne. HCM har vundet de seneste fem kampe og ikke tabt i otte kampe i træk. Seneste nederlag daterer sig tilbage til 26-11-23, ude mod Århus HC. Før denne kamp, vandt HCM otte kampe i træk. Vi skal altså op mod et hold der har vundet 15 af de seneste 17 kampe og kun tabt en. Det skaber respekt og så betyder det mindre at de haltede lidt efter mod Køge i sidste uge. Den slags kampe vinder de nemlig også.

Og det er en modstander der bare vil tilbage i ligaen igen, og det i første hug. Det er ikke et hold fyldt op med store stjerner, men et hold fyldt med dygtige holdspillere, der hver især kan afgøre kampe. Og så har de et par bundsolide keepere, som er udgangspunktet i deres succes. Altså alt i alt et fremragende hold, med et par erfarne trænere på sidelinien.

Skal vi have point med hjem fra Herning, er tidspunktet måske slet ikke så tosset. HCM har med de seneste resultater sat sig på førstepladsen i rækken, men på et eller andet tidspunkt, skal de jo ramme en dårlig dag mod et stærkt hold. Og TM Tønder har spillet stærkt i 2024. Vi har ramt et flot niveau, men venter stadig på sejren mod en af de store. Et sultent TMT kan måske skabe overraskelsen i Herning, men alt skal altså flaske sig for at det lader sig gøre. HCM er kæmpe favoritter og vandt da også den omvendte kamp 25-27. Vi håber på overraskelsen og kører på ingen måde til Herning for at ligge os ned. Vi giver den fuld gas og så må vi se hvad der står på tavlen til sidst.

Kampstart i Herning er Fredag aften klokken 19.30 og er du en af de få der ikke er med på sidelinien i Herning, kan du selvfølgelig se med på Tophåndbold’s APP. Vi ses i Herning, sammen er vi stærke.