Pressemeddelse: TM Tønder Håndbold Elite

Kasper Skov forlænger

Lynhurtig og målfarlig fløjspiller forlænger med TM Tønder. TM Tønder har indgået en aftale om forlængelse med venstre fløj Kasper Skov Andersen. Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre kontraktforlængelsen med venstre fløjen Kasper Skov Andersen, således Kasper nu, som minimum, er i TM Tønder Håndbold frem til og med sæson 2025/2026.

Sportschef Steen Thomsen er begejstret for Kaspers forbliven i klubben:
”Fra den første dag i klubben har Kasper været et godt match. Han er en meget vellidt person, hvilket beror på hans fine menneskelige holdninger og indstillinger. Det kom bl.a. til udtryk under de seneste kontraktforhandlinger, hvor Kasper var meget tydelig om, at klubben, holdkammerater og alle omkring holdet er vigtige for ham og de betyder noget for ham. Kaspers menneskelige kvaliteter er således fortrinlige, og han medvirker til, at skabe den rigtig indstilling i truppen, ligesom hans tilgang til at lære fra sig over for ungdomsspillerne er af stor betydning for sammenholdet i TM Tønder.

I forhold til det sportslige har Kasper den helt rette seriøse indstilling i forhold til holdets og egen udvikling. Kasper har således i sin første sæson i TM Tønder gennemgået et meget positiv udvikling, hvorfor han har taget et stort step i sin håndboldmæssige karriere. Han har således fra i sidste sæson at spille 2. division i Give, til i dag, hvor han har en vigtig rolle i TM Tønder, udviklet sig markant. Udviklingen skyldes bl.a. en fortræffelig indsats i styrkelokalet og på træningsbanen, hvilket bl.a. har betydet, at han har udviklet sig fysisk, hvilket kommer ham til gode såvel defensivt som offensivt. Således er bl.a. Kaspers forsvarsarbejde blevet udviklet og forbedret markant gennem denne sæson. Kasper besidder samtidig en utrolig speed, og så er han en meget dygtig på sine afslutninger i det etablerede angrebsspil, hvilket bl.a. ses af, at han er nummer 2 på klubbens interne topscorerliste med 95 scoringer i de 20 kampe han har spillet i denne sæson.

Kaspers og hele holdets udvikling er således et meget fint bevis for, at et godt træningsmiljø, de rette seriøse holdninger sammenholdt med hårdt arbejde og et stort engagement, giver resultater. I forhold til Kasper er vi samtidig overbeviste om, at hans potentiale er stort, hvorfor vi heller ikke er tvivl om, at hans udvikling vil fortsætte de kommende år. Derfor bliver Kasper
også en vigtig brik i vores bestræbelser om at opfylde vores målsætninger.”

Kasper har i modsætning til hovedparten af sine holdkammerater ikke haft mulighed for at flytte til Tønder. Men Kasper har dog valgt at skifte arbejdsplads til Tønder i forbindelse med sit klubskifte til TM Tønder. Kasper arbejder således i dag – ligesom hovedparten af sine holdkammerater – hos en af vore mange trofaste investorer, Bygma A/S i Tønder.

Kasper Skov Andersen er rigtig glad for at spille i TM Tønder, og fremhæver blandt andet det gode træningsmiljø og den store opbakning:
”Lige fra den første dag, så har jeg følt mig særdeles velkommen i klubben. Jeg mærker et stort engagement fra alle på og omkring holdet. Træningsmiljøet i klubben er virkelig godt, og jeg har både individuelt og vi har som hold, rykket os enormt i denne sæson. Vi har en trup der brænder for at blive bedre, og et team omkring holdet, som gør alt hvad de kan for at det skal fungere. Det smitter af på os spillere, og jeg synes virkelig vi har en spændende trup. I denne sæson er spillet blevet bedre og bedre, vi har lært hinanden at kende som spillere og personer, ligesom vi med Lars ved roret, har en dygtig træner med en stor passion. Og så er det utrolig flot med den opbakning vores supportere giver os – både på hjemme- og udebane. De er der altid, og det har jeg stor respekt for. Alt dette gjorde, at jeg ikke var i tvivl om, at kontrakten med TM Tønder skulle forlænges. Jeg trives og ser frem til endnu flere gode oplevelser i den røde TMT-trøje. Jeg glæder mig”

Er der spørgsmål til tilgangen af så bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen på mobil 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold.

Galleri

Kasper Skov forlænger
Kasper Skov forlænger
Kasper Skov forlænger
Kasper Skov forlænger
Kasper Skov forlænger
Kasper Skov forlænger
Kasper Skov forlænger
Kasper Skov forlænger
Kasper Skov forlænger
Kasper Skov forlænger
Kasper Skov forlænger
Kasper Skov forlænger