Klassisk bundopgør
Klassisk bundopgør
Klassisk bundopgør
Klassisk bundopgør

Klassisk bundopgør

TM Tønder møder overraskende bundprop

Skrevet d. 20. oktober 2022 af
Kim Møller
Klassisk bundopgør

Inden sæsonen startede, var Grindsted, der i sidste sæson spillede oprykningsspil til ligaen, blandt favoritterne til at slutte i top 3 igen, men sæsonstarten har slet ikke flasket sig for Rolf Ravn og Co. der lige pt. indtager jumbopladsen med bare et enkelt point for 5 kampe. Målscoren siger dog blot minus syv, så det er jo ikke fordi de ligefrem har fået bank, det er nok bare marginalerne der har manglet. Deres program har været lidt blandet, hvor de både har mødt HØJ og TMS, men også Odder og Otterup, som de har tabt til.

I de indbyrdes opgør mellem Grindsted og TM Tønder, har Grindsted hidtil har overhånden, om det har været træningskampe eller der har været point på spil, så til trods for stillingen, hvor vi ligger 11 og de ligger 13, så må Grindsted anses som favoritter, og vi skal spille en hel perfekt kamp, for at kunne slå dem. I sidste sæson vandt Grindsted også med to i Tønderhallerne og med fem hjemme i egen hal.

Når det er sagt, så findes der næppe et bedre tidspunkt at møde Grindsted end netop nu. Netop fordi Grindsted ikke har haft marginalerne. Det har vi dog heller ikke selv og derfor har vi også blot hentet et point i de seneste fire kampe. Dermed er der lagt op til et klassisk bundopgør, hvor der ikke er råd til udfald. Begge hold har brug for at spille den perfekte kamp og vi har brug for at lægge yderligere afstand til Grindsted, så vi kan få lagt lidt afstand til bunden.

Kampen spilles på søndag klokken 15.00.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden