Top 7 kan nærmest sikres på søndag

Vejret er ikke til andet end indendørs aktiviteter, så kom ned i hallen og giv drengene en fantastisk opbakning. Sammen er vi stærke.
Københavnere gæster Tønderhal 2

Det var en mærkelig kamp, da TMT tilbage i Oktober 2023, var en tur i København for at møde FIF i Frederiksberghallerne. FIF bragte sig foran 4-2 efter 10 minutter i en første halvleg der bød på godt forsvarsspil og stærke keepere i begge ender, Julius Steen og Andreas Meyer. 7-7 ved pausen og så en helt anderledes 2.halvleg. Her var FIF foran 12-10 og lidt senere førte TMT med 16-18. De sidste tre minutter af kampen blev der kun scoret en gang og det var i det absolut sidste sekund, en kvikt mål af Mathias Nikolajsen, som gav en 24-25 sejr til TMT.

Siden dengang er Julius Steen dog skiftet til SønderjyskE, så det bliver ikke ham der skal tage boldene denne gang. Vi er dog ret sikre på at FIF er revanche lystne efter det uheldige nederlag i Oktober. FIF er kendt som et hold der løber meget hurtigt, så vores retur-løb bliver et særdeles vigtigt våben. FIF har dog også en rigtig god fysik i deres bagkæde. Deres tre bagspillere Jonas Djurhus, Mads Vejby og Anton Fredslund kan alle skyde og har alle scoret over 80 mål i sæsonens første 19 kampe.

TM Tønder får altså nok at se til, både i FIF’s første bølge kontra, men også i det etablerede Københavnske angrebsspil. Skal man stå fladt i forsvaret, eller skal man lidt frem og lade stregspilleren få lidt plads, alt noget som skal vurderes under kampen, det kan godt gå hen og blive endnu en spændende affære. Med sejre i de to sidste kampe, er det dog et TMT hold med stor tro på egne evner, der tager kampen op mod Københavnerne, på søndag klokken 15.00 i Tønderhal 2.

En hjemmesejr til TMT betyder at vi kan øge forspringet til nummer otte, til ni point. Og da vi i det tilfælde så også vil være bedre indbyrdes, er det jo reelt 10 point, med seks kampe tilbage. Så top 7 placeringen kan reelt sikres på søndag, så skal vi ikke med fælles hjælp prøve at sikre sejren. Vejret er ikke til andet end indendørs aktiviteter, så kom ned i hallen og giv drengene en fantastisk opbakning, sammen er vi stærke.