Målfarlig bagspiller til TMT

Målfarlig bagspiller til TMT

I vores seneste hjemmekamp, var han på modstandernes hold fra Otterup. Fra den kommende sæson er han imidlertid at finde hos TM Tønder. Otterup-bagspilleren Nick Bøg Nielsen har underskrevet en to-årig kontrakt med klubben.

TM Tønder Håndbold har således sikret sig den 23-årige bagspiller fra Otterup Håndbold. Nick Bøg Nielsen har spillet børne- og ungdomshåndbold i Faaborg, inden han skiftede til GOG. Nick Bøg var i to seniorsæsoner hos Faaborg ØH, inden han sidste år skiftede til Otterup.

Sportschef Steen Thomsen er meget tilfreds med tilgangen af Nick Bøg Nielsen:
”Nick er en dygtig og kompetent allround bagspiller, som foretrækker at spille venstreback og samtidig har han gode forsvarskompetencer. Derfor passer perfekt ind i vores kommende trup og de sportslige målsætninger, vi har for de kommende år. Desuden medbringer han erfaring fra en sæson i 1. division, ligesom han som ungdomsspiller har haft lejlighed til at stifte bekendtskab med et elitært træningsmiljø i GOG. Han har således fået en rigtig god ”håndboldopdragelse” og vil med sin seriøse indstilling komme til at bidrage positivt både på og uden for banen. Han er dygtig til at sætte medspillerne op, og er samtidig målfarlig, hvilket ses af, at han er den næstmest scorende i Otterup i denne sæson med pt 102 scoringer. Vi glæder os meget til at byde ham velkommen i TM Tønder, og ser frem til nogle gode og spændende sæsoner med Nick i den røde TM Tønder trøje”.

Den nye TM Tønder spiller ser frem til at komme til klubben op til den nye sæson:
”Jeg har valgt at komme til Tønder, fordi jeg har hørt rigtig godt om klubben, og der er nogle ambitioner som passer til mine. Endvidere har det betydet noget for mit valg af klub, at jeg synes, det projekt, der er under opsejling, lyder spændene. Et projekt som jeg kan se mig selv i og som jeg gerne vil bidrage til de kommende sæsoner. Jeg tror således på projektet og det set-up, som klubben har. Og jeg sikker på, at det nok skal blive rigtig godt, og jeg glæder mig til at bidrage med det, jeg kan byde ind med. Og ikke mindst glæder jeg mig meget til at møde mine nye holdkammerater, træner, staben og ikke mindst klubbens fans. Mine forventninger til den kommende sæson er, at vi blander os i den sjove ende af tabellen. Jeg vil i hvert fald gøre alt hvad jeg kan, for at det kommer til at ske. Det bliver sikkert kamp til stregen med mange gode hold. Men jeg tror på det, hvilket jeg er sikker på, at alle i og omkring klubben gør.” slutter Nick Bøg Nielsen.

Endelig glæder det TM Tønder, at Nick i lighed med 12 af sine holdkammerater i løbet af det seneste år har valgt at bosætte sig i Tønder kommune. Sportschef Steen Thomsen er meget tilfredse med denne udvikling og ser det endvidere som en ”blåstempling” af klubbens strategi om, at TM Tønder gerne ser, at hovedparten af klubbens spillere bliver en del af livet i lokalområdet. Vi ser således gerne, at spillerne i klubben bliver en del af livet i vores lokalområde med en forankring tæt på klubben, fans og sponsorer. Og samtidig er vi meget glade for den opbakning og imødekommenhed, vi møder fra sponsorer og andre interessenter, når vi skal implementere nye spillere i området med arbejde og bolig.

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil: 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold