Mads Langelund åbner sæsonen

Mads Langelund åbner sæsonen

En ny sæson står for døren og i TMT ønsker vi at gøre ekstra meget ud af sæsonstarten. Vi har derfor allieret os med ingen ringere end byens store multikunstner Mads Langelund. Mads Langelund har tidligere hjulpet til, da han stod bag TMT hittet ‘Fightere i Vestenvind’ hvor Kim Wittenkamp og Lene Krogh synger for. Her stod han for produktionen af både video og lyd. Og Mads Langelund har mange talenter og er i gang med en stor karriere som musiker.

Og det er netop som musiker at Mads Langelund dukker op, da han med hittet 2009 hylder Tønder. Det er en sang til og om Tønder og har du endnu ikke hørt den, så har du en unik chance på søndag, hvor han synger for TM Tønders fantastiske publikum, lige før spillerne løber på banen. Samtidig vil videoen med lokale skuespillere køre på storskærmene.

Derfor vil det være en god ide at finde sin plads i hallen, senest 15 minutter før kampstart, gerne endnu før. Så får man det hele med, Mads Langelund og hele det nye koncept med nyt indløb, nyt indløbsmusik og nyt speak. Vi ses senest kl.14.45, det bliver så godt.