Madsen: En anden kamp uden 7-6

Madsen: En anden kamp uden 7-6

FIF kom til Tønder med et meget offensivt 5-1 forsvar, som vi i første omgang havde svært ved at løse. Den fremskudte etter lå helt fremme på vores playmaker, der ofte lå helt tilbage på midterlinien når vi angreb. Det betød at vi slet ikke kunne få vort angreb til at fungere og det talte vi med assistentræner Casper Rahr Madsen om, efter kampen:

– Vi får ikke løst deres 5-1 forsvar, noget vi ellers havde fået trænet i vores træningskamp i Odense. FIF spillede et helt anderledes, mere aggresiv 5-1. Vi prøvede at løbe nogle overgange, men det skabte ofte mere forvirring, end det kom os til gavn. Vore backs kom til at ligge på linie og det blev for nemt for FIF’s forsvar, og så gik vi jo i syv mod seks.

Og netop omstillingen til syv mod seks var løsningen på det aggresive 5-1 forsvar. TM Tønder fik gang i scoringerne og FIF forsvaret trak sig tilbage. Godt nok fik de nogle mål i det hurtige opgiverkast, men alt i alt var det os der klart vandt på den taktik. Det mener Casper Rahr Madsen bestemt også:

– Uden syv mod seks var det blevet en hel anden kamp, for vi spiller et rigtig godt syv mod seks. At de så scorer et par gange i tomt mål, ja så går det jo bare lige op med at vi lige har scoret. Vi spiller det godt og får scoret i de fleste angreb. Syv mod seks var nøglen mod Roskilde og det var nøglen igen i dag.

TM Tønder har en flot bredde i denne sæson. Mange byder ind med god håndbold og de sidste 10 minutter sidder det meste af startsyveren på bænken, uden at det går ud over kvaliteten. Det er bestemt også noget der glæder vores unge assistenttræner: – Når vi skifter ud, falder vi ikke i niveau, uanset hvem vi sætter ind og det er jo en fornøjelse, slutter Casper Rahr Madsen.