Malte Schnoor: Det var en holdindsats

TM Tønder slog lørdag eftermiddag Otterup med 35-31 i deres ellers så stærke fæstning på nordfyn. Der kan på ingen måde pilles ved at TMT leverede en fantastisk holdindsats, men uden at enkelte spillere leverer en ekstraordinær præstation, kommer holdet ikke til at præstere mod et hold som Otterup, der bestemt ikke havde grund til at ærgre sig over deres præstation.

Andreas Haagen kom ind de sidste små 20 minutter og lukkede helt ned for de fynske skytter og Kristoffer Vestergaard har et tårnhøjt bundniveau, men de blev overstrålet af unge Malte Schnoor fra Bylderup Bov. Han kom ind fra bænken, tidligt i første halvleg og hamrede boldene op i hjørnerne fra vensre back, uden chance for de sagesløse fynske keepere. Offensivt lagde han konstant pres på modstanderne og var en konstant trussel og var med til at få spillet til at flyde og han leverede også fint i forsvaret.

Malte var på alle måder kampens spiller, så ham tog vi lige en snak med efterfølgende: – Jeg synes vi lykkes med at sætte os på dem fra starten. Vi kom ind med god energi fra starten af begge halvlege, hvilket vi ikke altid er lykkes med, men i dag kom vi godt fra start. Og så er det jo bare dejligt at få nogle minutter på banen, sagde den unge sønderjyde.

TM Tønder spiller ofte med to venstre hænder i bagkæden og sammen med Thomas og Kristoffer, var Malte med til at holde god fart i angrebspillet, hvilket var medvirkende til at vi kunne score 35 mål mod et ellers stærkt forsvar. Desuden havde Otterup naturligvis lidt ekstra fokus på Vestergaard, men det var nu ikke fordi det gav Malte oceaner af plads at boltre sig på.

– Det kan da godt være at det giver mig en lille smule mere plads med de to venstre hænder i bagkæden, men jeg synes vi leverer en stor holdpræstation og får åbnet deres forsvar og så synes jeg bare at det var dejligt at være på banen og bidrage, og få scoret nogle mål, slutter kampens spiller Malte Schnoor.