Mandag er der pokalkamp i Vejle

Mandag går turen til Vejle

5.runde i Santandercuppen er i fuld gang, og på mandag skal TMT drengene i ilden, når 3.divisionsholdet fra Vejle HK tager imod i DGI huset i Vejle. Og Vejle kender vi jo fra deres gode gamle dage, da de lå i 1.division og bl.a. havde en ung Torsten Fries og en yngre Dennis Klinge på mål. Dengang havde de et rigtigt stærkt hold.

Og det er et Vejle hold med selvtilliden i orden der tager udfordringen op. De startede 2024 med en storsejr på 38-23 i topopgøret mod vores gamle rivaler fra Randers HH. Herefter blev deres oprykningschance ødelagt af tre nederlag på stribe. Siden er det dog gået fantastisk. De seneste seks kampe er blevet vundet og de indtager pt. 3.pladsen i rækken. Der er dog 4 point op til Randers og der er meget der skal flaske sig, skal de blive nummer to og komme i oprykningsspil.

TM Tønder tager til Vejle for at vinde kampen og forhåbentlig trække et ligahold i næste runde, så vi kan slutte sæsonen af med en fed hjemmekamp. Vi kommer derfor til Vejle i stærkest mulige opstilling, dog skal vi nok regne med at der spares lidt på dem der har trukket det største læs i sæsonen, så vi kan slutte 1.division af med to sejre. Det skal vise sig i løbet af kampen, vi bør på alle måder have respekt for Vejle HK, der stensikkert er klar til at gå ind og spille sæsonens bedste kamp.

Kampen spilles på mandag klokken 19.30 i DGI-huset i Vejle.