Nederlag i Kolding
Nederlag i Kolding
Nederlag i Kolding
Nederlag i Kolding

Nederlag i Kolding

God 2.halvleg gav håb om point i kommende kampe

Skrevet d. 20. januar 2022 af
Kim Møller
Nederlag i Kolding

TM Tønder, igen uden færinger og Jonas Wilde var en tur i Kolding, for at møde ligaholdet KIF Kolding. TM Tønder kom helt skævt fra start og Kolding udnyttede stort set enhver fejl, så efter ca. 10 minutter stod der 8-1 til ligaholdet. KIF var ikke kun hurtigere i omstillingsspillet, men kørte også vores forsvar ud af balance, godt styret af Chris Jørgensen og ved pausen var stillingen således 20-9.

Efter pausen kom TM Tønder, nu med Emil Mathiassen i mål, ind med et helt andet udtryk. Forsvaret var langt mere bevægeligt og Emil tog boldene. Det fik Kolding til at lave flere tekniske fejl og så hjalp det heller ikke ligaholdet af Chris Jørgensen sad på bænken. TM Tønder vandt starten af 2.halvleg med 8-1. I denne periode scorede Malte Schnoor 4 gange, mens Thomas Clausen og Kristoffer Vestergaard begge scorede to gange. Emil Mathiassen diskede op med flere 100% redninger.

KIF Kolding tog begge sine timeouts i denne periode og da TM Tønder reducerede til 23-19 gik KIF tilbage i stærkeste opstilling. Det gjorde åbenbart dommerbordet så glade at de kom til at putte et ekstra mål på til TMT. Det var der dog ikke nogen der protesterede over, men langsomt fik KIF vendt skuden og kunne vinde 30-23 (30-24 ifølge måltavlen), især på grund af scoringsstærke fløje som vi aldrig rigtig fik løst.

Efter kampen var det en veltilfreds Emil Mathiassen der berettede om 2.halvleg: – Jeg føler at vi kommer rigtig godt ud til 2.halvleg, giver den en skalle, hvilket også hjælper mig i målet, da vi står rigtig godt i forsvaret. Det er også dejligt at jeg kan byde ind med nogle 100% redninger der løfter holdet. Desværre fik vi bare aldrig rigtig fat i deres dygtige fløje, så der er noget vi skal hjem og arbejde med.

Malte Schnoor: 7

Thomas Clausen: 5

Kristoffer Vestergaard: 4

Jesper Redlefsen: 3

Jaris Tobeler: 2

Andreas Hylleberg: 1

Anton Filtenborg: 1

Nederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i KoldingNederlag i Kolding

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Lokal klubmand foran comeback

Et comeback er undervejs for TM Tønder Håndbold. Der arbejdes på...
4 uger siden

Kontraktforlængelser

Klubben forlænger med stregspiller og topscorer, ligesom et comeback er undervejs....
4 uger siden

Skal du til pokalkamp i Kloster

TM Tønder har endnu en enkelt vigtig opgave tilbage og det...
2 uger siden

Santandercup: TMT møder BSH

Onsdag aften klokken 19.00 venter sæsonen absolut sværeste opgave for TM...
4 dage siden

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i støtteforeningen

I henhold til vedtægternes bestemmelser indkaldes der herved til ordinær generalforsamling...
3 uger siden

TM Tønder inviterer hele kommunen til løb/gåtur

TM Tønder inviterer hele kommunen til løb/gåtur Den 8. juni kl....
2 uger siden