Nederlag i Toftlund
Nederlag i Toftlund
Nederlag i Toftlund
Nederlag i Toftlund

Nederlag i Toftlund

Tæt kamp endte med fynsk sejr

Skrevet d. 7. august 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias Nikolajsen til dagens kamp mod Otterup HK. Til gengæld var Kristoffer Vestergaard, Andreas Mejer, Lars Muus og Rune Schmidt udtaget til kampen, i forhold til forrige træningskamp. Og lad det være sagt med det samme, kampen viste ganske tydeligt hvorfor vi spiller træningskampe, for der var generelt for mange tekniske fejl og misforståelser, især fra TM Tønders side.

Holdene fulgtes ad til 3-3, hvorefter Otterup HK, især med deres contrafase fik bragt sig foran med et par mål. Wolle tog timeout, men lige lidt hjalp det. Der var for mange fejl i angrebspillet og OHK stod godt i forsvaret. Med tre mål holdt Andreas Hylleberg os inde i kampen, det sidste til 7-10. Troels Clausen og Viktor Bergholt scorede hver to gange og så stod der 11-12 og fejlene var i denne periode færre. Ved pausen stod der dog 13-15 til fynboerne.

Fra starten af 2.halvlegen stillede TMT op med en meget ung bagkæde, med Rune Schmidt, Livio Klausen og Troels Clausen. Troels og Rune har spillet sammen i mange år og kunne ses ind i mellem. Troels Clausen spillede stort, med stor fysik, flotte gennembrud og gode skud udefra og han fik også sendt bolde ind til stregen. Han var manden der sørgede for udligningen til 17-17. Med en fin to mands aftale mellem Rune og Troels, kunne sidstnævnte bringe TMT foran 19-18. Vi havde flere chancer for at øge afstanden, men der sneg sig hele tiden tekniske fejl ind hist og her.

Ved 21-21 tog Wolle timeout og der blev skiftet ud. Meyer havde gjort det godt i målet og overlod til Emil Mathiasen, der tog flot over. Bl.a. lykkedes det Emil at gribe en Otterupspiller ud på et straffe ved 22-22. Med to mål af Hylleberg kunne TMT bringe sig foran 25-24, men herefter gik det i stå og Otterup kunne med tre mål i træk lukke kampen, der sluttede 27-28. Det var en fin træningskamp mod et stærkt Otterup hold, en kamp vi sagtens kan bruge i bestræbelserne på at få holdet gjort klar til september, når sæsonen starter.

Troels Clausen: 6

Andreas Hylleberg: 5

Rune Hinrichsen: 3

Kristoffer Vestergaard: 3

Viktor Bergholt: 3

Tobias Balsby: 2

Rune Schmidt: 2

Thomas Clausen: 2

Jaris Tobeler: 1

Nederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i ToftlundNederlag i Toftlund

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ny Cheftræner til TM Tønder Håndbold

TM Tønder Håndbold Elite har ansat ny cheftræner til klubbens mandskab...
1 uge siden

En stor tak til en rigtig klubmand.

Når indeværende sæson er færdigspillet, skal TM Tønder Håndbold have ny...
2 uger siden

Flot træningskamp i Skærbæk

Uden Jesper Redlefsen, langtidsskadede Jaris Tobeler og Livio Klausen, der spillede...
2 uger siden

TMT startede året med sejr

DHK Flensburg har med Claus Lyngsøe og Magnus Frisk Jensen på...
2 uger siden

Velkommen til 2023

2022 er fortid og det har overordnet set været et fint...
4 uger siden

Et kvart sekund fra sejren

Det var en topklar Thomas Clausen, der bankede 4 af de...
5 dage siden

TM Tønder møder bundholdet

Da TM Tønder sidst i september gæstede Roskilde var vi i...
2 dage siden

Revanche til gode

Når TM Tønder på søndag drager til Århus nord for at...
1 uge siden

De 22 hold til støtteturen

Kreditbanken Det Blå Gymnasium 1 Det Blå Gymnasium 2 Det Blå...
3 uger siden

Fælles gåtur på søndag

Så er det snart søndag og årets første store begivenhed skydes...
3 uger siden

Støtteturen slutter med fælles hygge

Husker du da vi for et år siden gik den sidste...
4 dage siden