Nikolajsen: En forløsning

Nikolajsen: En forløsning

Mathias Nikolajsen, der er kommet til TMT fra BSH ungdom inden denne sæson, brændte for alvor banen af i Odder. I de første syv kampe var det blevet til 7 mål, mens han bl.a. mod Grindsted viste fornemme takter i forsvaret. I Odder gik alt op i en højere enhed for den unge midtjyde, der ikke mindre end 9 gange sendte kuglen i nettet. Bl. a. scorede han fire af de sidste fem TMT-mål i kampen: “Jeg synes at det var en forløsning. Jeg synes at det var dejligt at kunne bidrage med noget til holdet. At det så oveni blev til en sejr, var jo bare prikken over i’et” sagde Mathias efter mandagens træning.

Og det var helt forståeligt en glad og stolt ung mand, der dagen efter dagen gjorde status over, hvorfor det gik så godt i Odder i lørdags: ” Det der nok gjorde det mest, var at jeg føler at vi nu har fundet sammen i bagkæden. Vi har fået mere flow i spillet og så synes jeg bare at vi er begyndt at løbe mere og har fået gang i kontraspillet. Mine største kvaliteter er i angrebsspillet og det fik vi gang i, her i weekenden i Odder”.

Når man er ung og har spillet ungdomshåndbold året før, er der et naturligt spring op til herrer 1.division. Det er også noget Mathias har mærket: ” Man kan tydeligt mærke, rent fysisk, at man skal lægge mere i hver duel, både i forsvaret og i angrebet. Det skal man lige vænne sig til og det synes jeg at jeg er ved at gøre. Det var svært i starten, men jeg synes det går bedre nu”.

Vil du se om Mathias Nikolajsen kan følge den flotte præstation op med endnu en af slagsen, så må du en tur i hallen på søndag klokken 15.00 hvor TM Tønder møder Århus HC i Tønderhal 2.