Ny bagspiller til TMT

Ny bagspiller til TMT

TM Tønder henter ny bagspiller til klubben fra den kommende sæsonstart. Klubben får tilgang af Malte Pedersen, der kommer til TMT fra Fredericia HK.

Klubben henter nye kræfter ind til bagkæden, og første nye spiller er Malte Pedersen, der kommer til TM Tønder fra Fredericia HK på en 2-årig kontrakt.

Sportschef Steen Thomsen ser frem til at tilknytte Malte Pedersen i truppen:

”Malte er en ambitiøs, spændende og interessant ung spiller, som har et stort potentiale. Et potentiale som vi i TMT sammen med Malte skal være med til at forløse henover de kommende år. Malte, der primært spiller venstre back, er en teknisk dygtig og eksplosiv spiller, der samtidig har et hårdt skud. Samtidig er han en dygtig 2-vejs-spiller, som passer perfekt ind i den måde, som vi gerne vil spille håndbold på. Endvidere er han bevidst om, at der skal arbejdes hårdt for at udvikle sig. Malte kommer fra et godt træningsmiljø i Fredericia, hvor han bl.a. har haft mulighed for at træne sammen med ligatruppen. Vi mener derfor, at Malte og TM Tønder bliver et rigtig godt match”

Om tilgangen til TM Tønder siger venstre backen:

”Jeg glæder mig til at komme til TM Tønder, som er en klub jeg har hørt meget godt om. Det er en klub der er præget af mange unge spillere ligesom mig selv. Det er vigtigt for mig, at få noget erfaring og spilletid, og her ser jeg TMT som en god mulighed for at kunne udvikle sig. Så glæder jeg mig meget til at møde mine nye holdkammerater, og give den gas til træning og kamp. Og så ser jeg selvfølgelig frem til at få hjemmebane i Tønder Hal 2.”

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil 29 45 29 28

Med venlig hilsen

Bestyrelsen,

TM Tønder Håndbold