Ny keeper til TMT

Ny keeper til TMT

TM Tønder er i fuld gang med at sammensætte truppen til den kommende sæson, og det er en stor glæde at kunne offentliggøre tilgangen af målmand Andreas Ejlersen, der kommer til klubben fra Ajax Håndbold på en 2-årig kontrakt.

Til den kommende sæson får TM Tønder tilgang af en ny målmand. Andreas Ejlersen kommer til klubben fra Ajax København, og han er en målmand, som cheftræner Michael Wollesen ser stort potentiale i:
”Andreas er en utrolig ærgerrig målmand med en kæmpe dedikation og træningsflid. Han har tidligere været en del af Sportsefterskolen SINE, hvor han var under Jean Callesens kyndige hænder. Herefter var han i Flensburg nogle år, inden han røg til Ajax. I Ajax har han udviklet sig rigtig godt, og Andreas havde en kæmpe andel i den flotte sæson, Ajax havde sidste år. Som målmand er Andreas utrolig klog og forudseende, og han læser skytterne godt. Dette gør, at han præsterer utrolig mange redninger på nært hold. Jeg er overbevist om, at Andreas både som person og målmand bliver en kæmpe gevinst for TM Tønder.”

Den 24-årige målmand ser frem til at komme til klubben og få Tønder Hal 2 som hjemmebane:
”Tønder er et hold i udvikling, og det vil jeg rigtig gerne være med til at styre i den rigtig retning. Jeg ved, at Tønder er det rigtige valg for mig, eftersom jeg kun har hørt gode ting om klubben, og de folk der er i og omkring den. Tønder er en klub som bakkes op af næsten en hel landsdel, hvor folk er 100% engageret for at få dette projekt til at lykkes, hvilket jeg selv vægter meget højt. Jeg glæder mig til de næste to sæson i Tønder, glæder mig til samarbejdet med trænerteamet, at møde mine nye holdkammerater og sidst men ikke mindst til de vildeste fans i hele 1. division”, slutter Andreas Ejlersen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold