Ny rolle til Casper Madsen

Ny rolle til Casper Madsen

Casper Madsen stopper som spiller i klubben, men fortsætter som assistenttræner for klubbens mandskab i 1. division.

En af de mest rutinerede spillere i førsteholdstruppen, Casper Madsen, stopper desværre som spiller grundet problemer med sit knæ. Sportschef Steen Thomsen er rigtig ærgerlig over, at den vellidte playmaker ikke kan fortsætte på banen.
”Casper har gennem nogle sæsoner kæmpet med sit knæ, og efter vores opfattelse har Casper gjort alt, hvad der er muligt for at få styr på det drilske knæ – operationer, genoptræninger, træning mv. Vi håbede, at alt vil gå i orden og Casper har virkelig set frem til den kommende sæson, som han om nogen ønskede at bidrage til. Desværre vil knæet ikke som Casper så gerne vil, og som vi alle havde håbet. Derfor har Casper nu truffet den beslutning – og det har ikke været nemt for ham -, at det slutter som spiller for nu. Desværre.”

Til gengæld vækker det begejstring hos sportschefen, at Casper Madsen har takket ja til at fortsætte i klubben som assistenttræner. Sportschef Steen Thomsen fortsætter:
”Efter flere samtaler med Casper har han således besluttet sig for at takke ja til tilbuddet om at blive assistenttræner for 1. holdet. Casper og jeg har haft nogle snakke løbende, hvis det måtte vise sig, at håndboldskoene skulle parkeres. Jeg har præsenteret ideen for Lars Krarup, og set i lyset af Caspers helbred og beslutningen om at stoppe, er han meget glad på holdets, egne og Caspers vegne, at han bliver assistent. Caspers personlighed, ordentlighed og værdier er helt i top, og i hans “håndbold hoved”, besidder han i min optik en særdeles god og høj spilintelligens, som han vil kunne bruge som træner. Desuden er Casper lokal med stort “L”. Derfor er han et meget vigtigt bindeled og repræsentant mellem den kultur og de værdier, vi står for som klub og alle de nye som kommer til klubben. I truppen er der samtidig stor respekt om Caspers person og personlighed. Der lyttes, når Casper siger noget. Så under de rette betingelser – og hvis han vil – kan han over tid blive en rigtig dygtig træner. Derfor tag godt imod den “nye” assistenttræner og støt ham. Han kan blive god – også som træner.”

Casper Madsen er naturligvis ærgerlig over ikke at kunne fortsætte karrieren på banen. Omvendt ser han også gode perspektiver i rollen som træner:
”Det er jo bestemt ikke den situation jeg havde håbet på for én måned siden, da vi mødte ind til opstarten med det nye hold. Beslutningen om at stoppe har været nem at træffe, men bestemt ikke nem at acceptere. Jeg så helst, at jeg kunne fortsætte med selv at spille håndbold mange år endnu, men jeg må også tænke på, at jeg ønsker et aktivt liv som 40-årig. Jeg frygter dog meget september måned, da jeg ikke helt tror virkeligheden har ramt mig endnu….
Jeg er derfor glad for, at Steen og Lars har tilbudt mig muligheden for at blive inde omkring holdet. Jeg synes også, vi har fundet det bedste alternativ taget situationen i betragtning. Jeg håber, at jeg kan være med til at bidrage til et stærkt TMT hold den kommende sæson. Derudover tror jeg, at Lars er en super god læremester, i tilfælde af, at jeg vil gå træner vejen i fremtiden.”

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte Sportschef Steen Thomsen på mobil 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, TM Tønder Håndbold Elite A/S