Nyt hjemmebane nederlag

Det var en kamp på forsvarenes og keepernes præmisser, lige fra kampens start og der gik således 3.31 minut før Jesper Redlefsen kunne score kampens første mål. Først efter 5.38 faldt kampens andet mål, da Otterup udlignede. TM Tønder stod rigtig godt defensivt, men manglede fart i angrebsspillet, så vi kom for tit for tæt på deres forsvar og fik ikke rigtig flyttet dem. Vi fik dog mere gang i den og de næste fem minutter bød på tre scoringer til hver. Herfra begyndte TMT at brænde igen, mens Otterup fik skudt lidt hul på ellers velspillende Jonas Wilde. Efter 15 minutter var stillingen 4-9.

Vi fik i de sidste 10 minutter mere gang i den og ved 11-12 havde vi schancen for at komme på uafgjort, men et sløset indspil til stregen betød at gæsterne fik fat i bolden og scorede til 11-13. Det var meget sigende for første halvleg at vi sløsede for meget i angrebet og vi kunne sådan set være tilfredse med kun at være bagud med to ved pausen.

Efter pausen kom gæsterne foran 12-15, men med to kontramål af jesper Redlefsen og et af Anton Filtenborg, tog det blot 2 minutter at komme på 15-15. TM Tønder var ovenpå, Jonas Wilde tog boldene og ved 16-16 tog han et straffekast. Det lignede pludselig en hjemmesejr. Foran 19-17 røg vi ind i en udvisning og Otterup fik udlignet. TM Tønder var kort efter foran 22-20 og havde bolden, men Jesper Redlefsen ramte overliggeren og gæsterne kunne score i tomt net. Syv mod seks havde været en succes efter pausen, men her kostede det et mål og da det lidt senere blev 22-22 gik luften ud af TMT. Afgørende blev det at Kristoffer Vestergaard brændte vores eneste straffekast ved stillingen 23-24 og så kunne Otterp køre sejren hjem på 24-26 mod modløse TMT spillere.

Der var vigtige momenter i kampen. Vestergaard lignede ikke en der skulle have taget det straffekast og så brænder vi 23 skud, det er tæt på 50%. Positivt er det at Jonas Wilde igen leverer og så spillede Mikkel Damgaard en flot kamp. Hans udvikling skal vi glæde os over. Desuden skal Rune Hinrichsen have ros for flot forsvarsspil i Rasmus Mose’s fravær.

TM Tønder er nu presset, rigtig presset. Der er stadig 5 kampe at spille, men der skal point på kontoen nu. Alle skal gå ud på den bane med ild i øjnene, det manglede på et par bærende spillere, lørdag eftermiddag. NU må i gå ud og vise at i vil sikre TMT en sæson mere i 1.division, kære venner, om i skal være her næste sæson eller ej.