Nyt hjemmebane nederlag
Nyt hjemmebane nederlag
Nyt hjemmebane nederlag
Nyt hjemmebane nederlag

Nyt hjemmebane nederlag

Det begynder at blive kritisk for TMT

Skrevet d. 6. marts 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Nyt hjemmebane nederlag

Det var en kamp på forsvarenes og keepernes præmisser, lige fra kampens start og der gik således 3.31 minut før Jesper Redlefsen kunne score kampens første mål. Først efter 5.38 faldt kampens andet mål, da Otterup udlignede. TM Tønder stod rigtig godt defensivt, men manglede fart i angrebsspillet, så vi kom for tit for tæt på deres forsvar og fik ikke rigtig flyttet dem. Vi fik dog mere gang i den og de næste fem minutter bød på tre scoringer til hver. Herfra begyndte TMT at brænde igen, mens Otterup fik skudt lidt hul på ellers velspillende Jonas Wilde. Efter 15 minutter var stillingen 4-9.

Vi fik i de sidste 10 minutter mere gang i den og ved 11-12 havde vi schancen for at komme på uafgjort, men et sløset indspil til stregen betød at gæsterne fik fat i bolden og scorede til 11-13. Det var meget sigende for første halvleg at vi sløsede for meget i angrebet og vi kunne sådan set være tilfredse med kun at være bagud med to ved pausen.

Efter pausen kom gæsterne foran 12-15, men med to kontramål af jesper Redlefsen og et af Anton Filtenborg, tog det blot 2 minutter at komme på 15-15. TM Tønder var ovenpå, Jonas Wilde tog boldene og ved 16-16 tog han et straffekast. Det lignede pludselig en hjemmesejr. Foran 19-17 røg vi ind i en udvisning og Otterup fik udlignet. TM Tønder var kort efter foran 22-20 og havde bolden, men Jesper Redlefsen ramte overliggeren og gæsterne kunne score i tomt net. Syv mod seks havde været en succes efter pausen, men her kostede det et mål og da det lidt senere blev 22-22 gik luften ud af TMT. Afgørende blev det at Kristoffer Vestergaard brændte vores eneste straffekast ved stillingen 23-24 og så kunne Otterp køre sejren hjem på 24-26 mod modløse TMT spillere.

Der var vigtige momenter i kampen. Vestergaard lignede ikke en der skulle have taget det straffekast og så brænder vi 23 skud, det er tæt på 50%. Positivt er det at Jonas Wilde igen leverer og så spillede Mikkel Damgaard en flot kamp. Hans udvikling skal vi glæde os over. Desuden skal Rune Hinrichsen have ros for flot forsvarsspil i Rasmus Mose’s fravær.

TM Tønder er nu presset, rigtig presset. Der er stadig 5 kampe at spille, men der skal point på kontoen nu. Alle skal gå ud på den bane med ild i øjnene, det manglede på et par bærende spillere, lørdag eftermiddag. NU må i gå ud og vise at i vil sikre TMT en sæson mere i 1.division, kære venner, om i skal være her næste sæson eller ej.

Jesper Redlefsen: 6

Jaris Tobeler: 4

Thomas Clausen: 3

Mikkel Damgaard: 3

Teis Horn: 3

Andreas Hampe: 1

Kristoffer Vestergaard: 1

Malte Schnoor: 1

Rune Hinrichsen: 1

Anton Filtenborg: 1

Nyt hjemmebane nederlagNyt hjemmebane nederlagNyt hjemmebane nederlagNyt hjemmebane nederlagNyt hjemmebane nederlagNyt hjemmebane nederlagNyt hjemmebane nederlagNyt hjemmebane nederlag

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ny Cheftræner til TM Tønder Håndbold

TM Tønder Håndbold Elite har ansat ny cheftræner til klubbens mandskab...
1 uge siden

En stor tak til en rigtig klubmand.

Når indeværende sæson er færdigspillet, skal TM Tønder Håndbold have ny...
2 uger siden

Flot træningskamp i Skærbæk

Uden Jesper Redlefsen, langtidsskadede Jaris Tobeler og Livio Klausen, der spillede...
2 uger siden

TMT startede året med sejr

DHK Flensburg har med Claus Lyngsøe og Magnus Frisk Jensen på...
2 uger siden

Velkommen til 2023

2022 er fortid og det har overordnet set været et fint...
4 uger siden

Et kvart sekund fra sejren

Det var en topklar Thomas Clausen, der bankede 4 af de...
5 dage siden

TM Tønder møder bundholdet

Da TM Tønder sidst i september gæstede Roskilde var vi i...
2 dage siden

Revanche til gode

Når TM Tønder på søndag drager til Århus nord for at...
1 uge siden

De 22 hold til støtteturen

Kreditbanken Det Blå Gymnasium 1 Det Blå Gymnasium 2 Det Blå...
3 uger siden

Fælles gåtur på søndag

Så er det snart søndag og årets første store begivenhed skydes...
3 uger siden

Støtteturen slutter med fælles hygge

Husker du da vi for et år siden gik den sidste...
4 dage siden