På rette vej, trods nederlag

Et TM Tønderhold, der har så mange nye, mod et Otteruphold der stadig har det meste af grundstammen tilbage, lød udfordringen lørdag.

Relativ mange havde fundet vej ned i hallen, Red Support slog takten an og kampen blev dømt af et af Danmarks absolutte top dommerpar, der fuldt levede op til det prædikat. Så der var lagt op til fest i Tønderhal 2, da TMT og OHK spillede forkamp til selve OL finalen mellem verdens to absolut bedste håndboldhold, Danmark og Frankrig.

TM Tønder lagde flot ud og spillede sig frem til flere 100% chancer, men det kneb til gengæld med at få bolden i mål. derfor var det Otterup der var i førersædet og kunne bringe sig foran 3-6. Forsvaret spillede sig dog op og det samme gjorde Emil Mathiasen i målet og snart stod der 6-6. Der var kommet mere koncentration i afslutningerne og med lidt medgang havde halvlegsresultatet på 11-10 til TMT, snildt kunne have været større.

Otterup kom også bedst igang efter pausen og kom hurtigt foran igen. Forsvarsmæssigt var det en god præstation og Jonas Wilde tog fra i målet, og det lykkedes flot at komme foran med 19-18. Angrebsspillet begyndte efterhånden at blive forkrampet, måske fordi trætheden sneg sig ind. TM Tønder begyndte at lave flere tekniske fejl og det udnyttede Otterup til at hive en sejr på 21-25 hjem, til stor glæde for udeholdet.

Michael Wollesen var dog ganske tilfreds med at holdet er på rette vej og siger således: – Vi har siden kampen i tirsdags haft meget fokus på forsvaret i forhold til at finde den rette højde og kompakthed. Jeg synes, vi på det parameter ser meget bedre ud i dag. Vi får desværre ikke nok ud af det i kontrafasen og vores angrebsspil hakker også en del – og så trækker 14 tekniske fejl også ned på det samlede billede – deraf 3-4 inden for de sidste 3 minutter, hvor kampen skal afgøres. Alt i alt synes jeg dog, det var en fin træningskamp mellem to jævnbyrdige hold, og vi er på rette vej.

Allerede mandag aften skal spillerne igen i kamp. Her venter Fredricias stærke ligahold i Fredericia.